ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Een ‘superkiller’: de BCA-Plus van The Right Bankstuff!

Favoriet Favoriet
Een ‘superkiller’: de BCA-Plus van The Right Bankstuff!

Het team van The Right Bankstuff zit niet stil en heeft inmiddels verschillende soorten ranges in hun assortiment, zo ook de BCA-Plus boilies! Dat dit een echte killer is blijkt wel uit de vangsten die je vindt in deze update. Meer weten? Lees dan snel verder!


Het team van The Right Bankstuff aan het woord: De BCA-PLUS is een boilie die menig mens gaat verrassen. Door de bijzondere samenstelling is dit een boilie die je niet snel ergens anders tegen zult komen!

Remco Neggers met een dikke bak op de BCA-PLUS bollen!

De BCA-PLUS is opgebouwd uit verschillende soorten melen van schaaldieren. Door het lage soortgelijke gewicht is de boilie zeer goed inzetbaar op zachte bodems die je maar al te vaak tegenkomt is ons koude kikkerlandje.

Mayno van Hecke met een brute schub!

Door de toevoeging van N’Butiryc Acid zullen nare bodemgeuren minder snel in de boilies trekken. Daarnaast is het bij velen van jullie wel bekend dat de stof N’Butiryc Acid een bijzondere aantrekkingskracht heeft op onze gevinde vrienden!

Remco Neggers met nog een dikke unit…
…die zijn vrijheid weer tegemoet gaat!

Mede door deze eigenschappen van de BCA-PLUS is de bol gemakkelijk te vinden door karpers en daarmee is het waarschijnlijk ons beste wapenfeit ooit. Het aantal dikke vissen die onze klanten hebben gevangen op dit aasje is behoorlijk indrukwekkend!

Ook Cor Bischof wist tijdens een middagsessie een mooie karper te landen op de BCA-PLUS bollen!

Wij wensen jullie veel vangsten toe met de BCA-PLUS boilies!

Team TRB Baits


Benieuwd naar meer producten van The Right Bankstuff? Check dan zeker de website en hou de Facebook– en Instagrampagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl