ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Een taai najaar en een ontsnappingspoging naar het zuiden – Life On The Road #4 – Gaz Fareham

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

In deze blog vertelt Gareth over het (taaie) vervolg op de succesvolle oktobertrip die we in LIFE ON THE ROAD #3 konden checken. In het vierde deel van zijn reeks artikelen ontsnapt hij aan zijn verjaardag door samen met zijn vrouw het zuiden van Frankrijk onveilig te maken!


Gareth vertelt: In mijn vorige blog had ik het al over een taaie trip in de late herfst. Aangewakkerd door door de goede resultaten tijdens de oktobertrip besloten we nog een grote sessie te maken voor de winter écht van start zou gaan. Ook tijdens deze trip zouden we weer gaan filmen, dus we hadden al vast wat druk op de ketel. Het weer was nog steeds prima. We voelden aan dat we nog wel een kans zouden kunnen maken op een paar grote units.

Successen in Frankrijk, niet altijd vanzelfsprekend… In oktober liep het gelukkig goed!

Aangewakkerd door door de goede resultaten tijdens de oktobertrip besloten we nog een grote trip te maken.

Het meer was ook behoorlijk diep en de karpers zouden daarom nog wel even door kunnen azen. Daarbovenop was het ook nog eens bijna volle maan dus we vertrokken vol vertrouwen! Die week kelderde de temperatuur echter naar -4 graden en hadden we zelfs een ijzige mist die gehele dag in het dal bleef hangen.

Met vorst en mist was het verre van aangenaam…

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook