Word KWO member

Effectieve uurtjes – De lessen van een vissende vader – Rick van de Graaf

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Door verschillende factoren heeft Rick van de Graaf zijn visserij aan moeten passen. Het drukke leven als vader (van inmiddels twee kinderen) heeft een hoop veranderd. Gek genoeg hebben deze omstandigheden ervoor gezorgd dat zijn resultaten aan de waterkant BETER zijn dan ooit tevoren!

Rick weet niet alleen efficiënt te vissen, hij krijgt soms ook hele gave vissen op de kant!

Rick heeft geleerd om zo efficiënt mogelijk met zijn vistijd om te gaan en in dit artikel legt hij uit hoe hij dat doet.


Als ik mijn logboek erbij pak dan kan ik niet anders concluderen dat ik beter presteer dan voor de komst van mijn kinderen!

Rick aan het woord: Geloof me, het is echt waar, al die clichés over het vaderschap. Het is het mooiste wat er is, echter kleeft er een klein nadeeltje aan kinderen. Het gaat je buiten een paar beste wallen en grijze haren, veel vistijd kosten! Gek genoeg heb ik met een paar aanpassingen tegenwoordig de balans aardig gevonden en is mijn vissersleven echt niet over. In tegendeel zelfs, als ik mijn logboek erbij pak dan kan ik niet anders concluderen dat ik beter presteer dan voor de komst van mijn kinderen!

Kay en Sofie, Rick’s kinderen, bewijzen voor Rick dat alle clichés kloppen!

Mijn strategie

Om mijn strategie toe te passen beperk ik mij in de meeste gevallen tot twee wateren, die verschillen per jaargetijde. Eén van de valkuilen waar ik vroeger nog weleens in wilde trappen was dat ik (met de vele mooie meren in de buurt) op teveel wateren wilde vissen. Door je vangstgegevens goed bij te houden weet je vanzelf wanneer je op welk water het beste kan zijn. Dat heb ik tenminste door de jaren heen kunnen leren!

Door zijn vangstgegevens nauwkeurig bij te houden weet Rick vaak in korte tijd succes te boeken!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook