ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Ein-de-lijk is ze daar! De roze wolk – Ricardo Koster

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

In de vorige blog nam Ricardo Koster ons mee op zijn avontuur naar een nieuw PB. Het lukte hem om een aantal regelrechte parels te vangen, maar een écht zware vis bleef uit. Lukt het hem deze keer om zijn PB scherper te stellen? Je leest het in dit artikel!


Ricardo aan het woord: Het is inmiddels een kleine twee maanden geleden dat mijn laatste blog online kwam. Er is in de tussentijd wederom een hoop gebeurt en ik heb weer een hoop dingen meegemaakt aan de waterkant. Zo viel ik even terug op de zogeheten ‘knollen wateren’ en lag ik in de clinch met mijn aaskeuze vanwege de vele witvisvangsten.

Op pad met Aydin

De jacht op een veertiger gaat gestaag door maar wat een k*tzooi is dat ‘targethunten’ eigenlijk zeg. Alles draait om die ene gore vette dikzak en de mindset is pretty fucked-up aan het worden soms. 

Het voelt een beetje als MDMA op een terror feestje, deng deng deng! 

De aanbeten die je krijgt zijn wel ziekelijk. Het kan zomaar dat er aan het einde van de lijn een megavis bungelt. Het voelt een beetje als MDMA op een terror feestje. Je weet in ieder geval dat je nog leeft zeg maar, deng deng deng! Toch kan ik het niet opbrengen om constant de ‘bakkenwateren’ te bevissen.

Ricardo bevist zo nu en dan bekend terrein, vlakbij huis.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1