ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Eindejaarsactie: 10% korting op je nieuwe voerboot bij Berns Baitboats!

Dit jaar geen Black Friday deal, sinterklaasaanbieding of kerstknaller bij Berns Baitboats. De mannen hebben nog iets veel vetters voor je in petto: tot 24 december scoor je namelijk 10% korting op de Xplore Baitboat MKII en op de diverse Xplore MKII Combi deals. Lees hieronder meer over de actie!


Fikse korting

Berns Baitboats vertelt: We hebben nog één geweldige aanbieding voor 2021 voor je klaarstaan. Profiteer NU van 10% korting op de Xplore baitboat MKII en 10% extra korting bovenop de scherp geprijsde voordeelpakketten. Hiermee kan je voordeel oplopen tot maar liefst €575!

Op zoek naar een kwalitatieve, handgebouwde voerboot? Dan ben je bij Berns Baitboats aan het juiste adres!

De Xplore baitboat MKII is in de afgelopen vier jaar uitgegroeid tot een begrip onder de voerboten bij vele karpervissers. Deze voerboot onderscheidt zich van andere voerboten door zijn compacte afmetingen en het lichte gewicht (nog geen vijf kilo inclusief accu!). Daarnaast vindt de productie van begin tot eind in eigen beheer plaats. De boten worden dus volledig met de hand gebouwd! Ook gebruiken we bij Berns Baitboats alleen kwalitatief hoogwaardige onderdelen. We verkopen dus geen Chinese massaproductie bootjes, alleen maar Nederlands vakmanschap!

Geen Chinese massaproductie…
…maar Nederlands vakmanschap.

Raymarine Dragonfly 5 Pro (baitboat edition)

De Raymarine dragonfly 5 Pro (baitboat edition) is de meest gedetailleerde fishfinder voor op een voerboot. Met de Wi-Fish applicatie van Raymarine kun je je smartphone of tablet ombouwen tot een ware dieptemeter. Met de Raymarine Dragonfly vind je net dat ene schone stukje tussen alle wierbedden in, waardoor je niet een gehele nacht in het wier zit. Of zoek dat ene taludje of kuiltje onderwater waar de karper graag komt azen. Als je de fishfinder goed gebruikt, levert dit ongetwijfeld meer karper op.

Zoek net dat ene plekje tussen het wier dat vrij is met de Raymarine Dragonfly 5 Pro.

De meest eenvoudige baitboat autopilot app van Europa

Zoek via de fishfinder de perfecte stek en sla deze eenvoudig op in de nieuwe baitboat autopilot app. Zo kan je bijvoorbeeld ook midden in de nacht of tijdens dichte mist je rig weer perfect op dezelfde plek droppen!

De bediening van de Baitboat Autopilot app werkt door middel van het ‘touch and go’ principe. Hierdoor is de app zeer eenvoudig te bedienen! Een aantal voordelen van de baitboat autopilot app op een rij:

  • Touch and go > zeer eenvoudige bediening
  • Google Maps met nacht modus en satelliet view
  • Kaarten met 3D weergave
  • Automatisch verbinding maken met Xplore Baitboat
  • Eenvoudig waypoints aanmaken en spots opslaan
Tot 24 december scoor je 10% korting op de Xplore Baitboat MKII en op de diverse Xplore MKII Combi deals!
  • Splitscreen met fishfinder mogelijk (vanaf Android 9)
  • 10 talen, waaronder Nederlands
  • Bluetooth connectie mogelijk
  • Eenvoudig te downloaden via de Play Store.

Team Berns Baitboats


Benieuwd naar alle opties bij Berns Baitboats? Bekijk dan snel eens de website en volg het team op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Bekijk ook