ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Ergernis in de UK en 3 Franse trips – Life On The Road #1 – Gaz Fareham

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Met dit eerste deel van zijn blog “Life on the road” maakt de succesvolle Engelse visser Gaz Fareham zijn debuut op KWO. In dit eerste blog geeft Gaz ons een inkijk in zijn visserij en vertelt hij over zijn belevenissen tijdens de eerste drie trips van 2019.


Gaz aan het woord: Terwijl ik dit schrijf zit ik thuis in de UK, achter een brandend haardvuur. De regen klettert tegen de ramen. Ik ben net teruggekomen van een succesvolle, maar natte en winderige twaalfdaagse trip op enkele grote openbare stuwmeren in het zuiden van Frankrijk.

Mijn vissersleven

Aangezien dit mijn eerste blog is voor KWO, wil ik mij eerst voorstellen en wat achtergrondinformatie geven over mijn huidige visserij. In de afgelopen twee jaar is mijn leven en visserij drastisch veranderd. Jarenlang heb ik de drukke circuitwateren hier in de UK bevist. Ik probeerde iedere week minimaal één of twee nachten vissen te combineren met mijn baan als docent op een drukke middelbare school. Het was vaak lastig en lang niet altijd succesvol, maar toch waren de beloningen groot. Voor deze visserij voelde het altijd essentieel om de gang erin te houden en te volharden. De drukte en moeilijkheidsgraad van deze circuitwateren, met een klein bestand aan vis, vereisen het om in contact te blijven met het water en de vissen om toch een kleine kans te maken op een aanbeet.

“Een van mijn hoogtepunten dit jaar.”

Stekken zoeken, voeren, voorbereiden, observeren en wachten… Op deze kleine Britse circuitwateren betekent “druk” ook echt “druk.” Op een water dat ik heb bevist waren soms wel acht tot vijftien vissers op drie hectare actief, zelfs doordeweeks. De tijd tussen aanbeten was soms wel 40, 50 of zelfs een ongelofelijke 80 tot 100 nachten.

De tijd tussen aanbeten was soms wel 40, 50 of zelfs 80 tot 100 nachten!

De dertig karpers die er zwemmen zijn de slimste en meest gedresseerde die ik ooit heb bevist of ben tegengekomen.

Eerder viste Gaz enkel op harde Britse circuitwateren.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook