ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Explore the river – Franse riviertrip van Sjoerd & Ronald

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Zitten jullie klaar voor een gaaf rivieravontuur? Sjoerd Buijks en Ronald van der Riet, ook wel bekend als de Brabo’s in the Bush, delen in deze update het verhaal van een trip op een Franse rivier van afgelopen zomervakantie. Bloed, zweet en tranen leverde het de mannen op, maar gelukkig kwamen er ook mooie vissen in de boot. Om alvast in de juiste vibe te komen beginnen we met een gave video

Lees hieronder verder voor het gave verslag van deze trip!


Het devies

De riviervissen stralen karakter uit, hoe jong ze ook zijn, ze zijn ervaren.

Sjoerd vertelt: Sommige plannen verzin je niet, die trekken aan je. Zo ook een avontuur op de rivier. Althans, voor mij was een rivieravontuur altijd al een grote wens. Opgegroeid vlakbij de grote rivieren in ons eigen land kan deze liefde ook niet misstaan in mijn hart. Waar de jaren hiervoor altijd de grote meren uit het zuiden lonkten, werd het na vier jaar hardcore vissen op die binnenzeeën tijd voor iets nieuws. Wat dat werd dat stond dus voor mij al vast.

Na vele bakken van grote binnenzeeën werd het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Het stromende water van de rivier, het liefst zo maagdelijk mogelijk. Onbekend en onbemind dat is waar ik naar op zoek ben. De jacht om de bakken kan me steeds minder deren, het waarderen van elke vis vind ik veel meer waard. De riviervissen stralen karakter uit, hoe jong ze ook zijn, ze zijn ervaren. Hebben het niet altijd makkelijk en verdienen op die manier mijn respect.

Foto’s als deze picca van Jasper Delleman zorgen voor flink wat rivier inspiratie!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook