ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Extra kans op een winterbak: Mark Hofman over de KWO Winter Specials

Onlangs kon je al lezen over de introductie van de KWO Winter Specials en in deze video gaat onze eigen Mark Hofman dieper in op de ontwikkeling van deze boilie. Door een aantal wijzigingen te maken in het succesvolle recept van de Krill Specials ontstond de perfecte boilie voor koud water: de Winter Special!

In de koudere maanden van het jaar moet je extra goed letten op je aaskeuze!

Video

Check de video van Mark over de Winter Specials hieronder:


Aas voor in de winter

Mark vertelt: De winter is wat mij betreft een hele vette tijd om te vissen, maar er zijn wel een aantal zaken om rekening mee te houden. Om je kans op succes te vergroten is het belangrijk om goed aas te gebruiken in deze periode. Afgelopen seizoen heb ik volgas met de Krill Specials gevist, maar deze boilie is vooral geschikt voor warmer water (zeg boven de 12 graden).

De Krill Specials hebben Hofman al heel wat mooie vissen opgeleverd, dus hij wilde maar al te graag doorvissen met een krill boilie.

Om in de winterperiode toch te kunnen profiteren van de vangkracht van de krill hebben we een aantal wijzigingen gemaakt in het recept. Door deze wijzigingen behoudt de boilie zijn attractiviteit, maar verzadigd hij de vissen een stuk minder snel. Bovendien is hij wat opvallender en dat kan nét dat extra zetje geven wat je nodig hebt in de winter.

De boilie behoudt zijn attractiviteit, maar verzadigd de vissen minder snel!

Wat is er veranderd?

Om de Krill Special geschikt te maken voor de winterperiode hebben we de hoeveelheid eiwitten en vetten naar beneden gebracht en ingeruild voor koolhydraten en vezels. Ook hebben we de hoeveelheid krill meel verlaagd en de hoeveelheid krill hydrolisaat (vloeibaar krill meel) verhoogd. Hierdoor blijf je profiteren van de aantrekkingskracht van krill, zonder de vis te verzadigen.

De Winter Specials zitten in kleine verpakkingen van 2 KG.

Verder hebben we Brocacel als nieuw ingrediënt toegevoegd. Dit is een soort gist extract die de boilie niet alleen een goede smaak meegeeft, maar die ook de darmen van de vis stimuleert waardoor de boilie nóg beter verteert. De Winter Specials zijn een stuk lichter van kleur en neigen een beetje naar het lichtroze. De bodems op veel Nederlandse wateren zijn vrij donker, waardoor deze lichte kleur een extra visuele prikkel afgeeft.

De lichtroze kleur geeft een goede visuele prikkel af.

Speciale Package Deal

De Winter Specials en bijbehorende MH-Special Pop-ups zijn nu te bestellen in de KWO Shop en bovendien hebben we een speciale Bait Package samengesteld waarmee je gelijk aan de slag kunt gaan. Dit pakket bestaat uit 2 KG Winter Specials in een diameter naar keuze, een potje MH-Special pop-ups én een Krill Booster om je aas nog aantrekkelijker te maken. Scoor ‘m nu in de shop en profiteer van maar liefst 22% korting!

Haal de Winter Specials Package Deal nu voordelig in huis!

Succes met jullie wintervisserij!

Mark

Bekijk ook