ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Extra voordelig aas kopen dankzij het Voerfestival van Raven!

Favoriet Favoriet
Extra voordelig aas kopen dankzij het Voerfestival van Raven!

Nu het najaar is begonnen is dit hét moment om voer aan te schaffen. De boys van Raven hebben dit ook door en om hun klanten van dienst te zijn geven ze van maandag 7 tot en met zondag 20 oktober dikke kortingen op grote delen van het voer assortiment. Door het bulkvoordeel kan je korting oplopen tot maar liefst 50%!


Het team van Raven aan het woord: Sla nu je slag en bestel je voer voor je najaarsoffensief! Zo krijg je vijf verpakkingen en betaal je er maar vier op onder andere boilies, boiliemixen, stickmixen, kant-en-klaar lokvoer, partikels en pellets. Daarnaast scoor je ook nog eens 20% korting op dips, flavours, additieven, pop-ups en losse ingrediënten!

Bestel nu je aas voor dit najaar!

Bovenstaande is natuurlijk erg interessant, maar er zijn ook nog een aantal promopacks die zorgen dat je korting nóg verder oploopt (tot maar liefst 50%). Hieronder lichten we een aantal toffe deals uit!

Deal 1: Tijgernoten

Voor een baal van 20 kg tijgernoten betaal je bij Raven nu geen €59,99, maar slechts €47,99!

Deal 2: Halibut Base Pellets

Pellets nodig? Koop nu een 20kg zak Halibut base pellets (20mm) voor maar €39,99!

Deal 3: Boilies van Tasty Baits

Scoor deze boilies nu voor nog geen €3 per kilo!

Populair bij Raven: de boilies van Tasty Baits. De tien kilo verpakkingen waren met €39,99 al spotgoedkoop, maar tijdens het Voerfestival betaal je slechts €29,99. Dat is dus nog géén drie euro per kilo!

Bestel nu je aas voor je najaarsoffensief!

Spelregels

Zoals bij iedere kortingsactie gelden er een aantal spelregels:

  • Niet geldig op kunstaas
  • Actie is ook geldig in de Raven filialen in Almelo, Lelystad, Steenwijk en Tilburg
  • Tip: Haal je bestelling op in de winkel om verzendkosten te besparen!
  • Houd rekening met langere levertijden doordat niet alles direct leverbaar is uit eigen voorraad

Of je nu pop-ups, boilies, grondvoer of partikels koopt: het is nu allemaal extra voordelig!

Al met al een toffe actie en een uitstekende reden om eens goed na te denken waar jij je najaarsoffensief start. Ga eens na welke aassoorten je op jouw wateren nodig hebt én hoeveel aas je wilt gaan inzetten. Er komt immers waarschijnlijk geen moment meer dit jaar om zo voordelig in te slaan!

Succes!

Team Raven


Meer weten over het assortiment van Raven? Check dan de website en bekijk ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl