Faith Carp Tackle presenteert diverse karperhengels

Favoriet Favoriet
Faith Carp Tackle presenteert diverse karperhengels

Een relatief jong merk in de karperwereld is Faith Carp Tackle. Dit jaar komt het bedrijf met allerlei producten voor een betaalbare prijs op de markt, in deze update presenteren ze de nieuwe hengels.


De mannen achter Faith aan het woord: Faith Carp Tackle is afgelopen jaren flink gegroeid en biedt een prachtige prijs kwaliteit voor vele karpervissers. De kennis en ervaring van diverse karpervissers wordt meegenomen in de productie van nieuwe producten. Dit zie je onder andere terug in de hengels die afgelopen tijd op de markt zijn gekomen.

De diverse hengelseries worden geleverd in 10, 12 en/of 13ft. Hiermee biedt Faith Carp Tackle een compleet assortiment en is er altijd wel een hengel die past bij jouw visserij! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een mooie betaalbare stok voor het penvissen? Check dan eens de 13ft’s Float met een testcurve van 1,5lb!

Voor het gros van de karpervissers onder ons gaat de voorkeur uit naar statische afstandsstokken. De C-series voldoen perfect aan deze behoefte. Zowel de C-I, C-II, C-III of C-IV zijn leverbaar met verschillende testcurves en met kurk of abbreviated handgreep afwerking geleverd.

Check onderstaande video voor een goede indicatie van de actie en capaciteiten van deze gave hengel serie.

Ben je op zoek naar een compactere variant voor snelle hit en run sessies met bijvoorbeeld een 10ft stok? Check dan eens de vette Faith Slender hengels!

Faith Carp Tackle


Nieuwsgierig geworden naar meer producten van dit toffe merk? Volg Faith Carp Tackle dan op YouTubeInstagram & Facebook voor de nieuwste informatie en product updates.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl