ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Fotodump: De 19 beste Pro Line pics van 2019

Favoriet Favoriet
Fotodump: De 19 beste Pro Line pics van 2019

Nog even en we zitten alweer in 2020, dus tijd voor een terugblik op het afgelopen jaar met het team van Pro Line. Stil hebben ze niet gezeten, want wat een prachtige vangsten komen er voorbij! Voor jullie hebben we de 19 beste pics van 2019 op een rijtje gezet. Bekijk ze hieronder!


Niels van der Lee wist na een moeizame start in Frankrijk deze fantastische veertiger te vangen op de NG Squid!
Nadat Nieki Oliver zijn voorjaarstrip met tegenslagen begon, wist hij de sessie naar zijn hand te zetten en meerdere bakken te verwelkomen, waaronder deze vijftiger!
Na een voersessie met de V-Activator hadden Jack Toutenberg en z’n maat Ossie een productieve nacht, waarbij onder andere deze puntgave schub op de kant kwam.
Bryan Dobbe poseert met een nieuw Frans PB! Heerlijke momenten waar we het allemaal voor doen.
In het voorjaar reisde Jack Toutenberg met zijn maat Marvin af naar de Alpen. Het werd een geslaagde sessie, waarbij deze spiegel één van de hoogtepunten was!
Roy Driessen poseert met één van de vele schubs die op zijn viswater vielen voor de V-Activator.
De aanhouder wint… Na vier dagen blanken zag Hans Schoenmakers kans om te verkassen en dat pakte goed uit, met deze UNIT als bonus!
Tijdens een triatlon wedstrijd op zijn viswater wist Nieki Oliver deze prachtige donkere spiegel te vangen. Sessie geslaagd!
Dit is één van de fraaiste vissen van het syndicaat waar Henk Nies vist. Deze parel van 14 kilo viel voor de V-Activator!
Thomas van Gestel ving deze schub op topgewicht in Frankrijk, net voor de paai!
Naast de spiegel van Niels van der Lee die je bovenaan kon bewonderen, kwam ook deze Franse veertiger op de mat in Frankrijk!
Al vroeg in het voorjaar wist Thomas van Gestel deze zware spiegel te landen op de NG Squid!
Kicken voor Dimitri Fannes! Hij wist deze prachtige spiegel te vangen op een kanaal in het centrum van één van de grote Belgische steden. Petje af!
Na een reeks kale spiegels kwam deze prachtige vis bij Bryan Dobbe op de kant. Dubbel genieten als de vis zo mooi getekend is!
Rick Oomen wist deze beauty te vangen op de NG Squid tijdens een korte doordeweeks nachtje op een afgraving. Eén van de topvissen van het water!
Hans Schoenmakers wist na een goede voorbereiding deze prachtige Nederlandse spiegel te vangen op de Garlic Robin Red boilie!
Na een stevige voersessie met de Crayfish boilie werd onder andere deze Nederlandse veertiger gevangen door Thomas van Gestel!
Koos Megens mocht poseren met deze schub op Rainbow, die viel voor de NG Squid. De vis woog op een streep na 25 kilo!
Bryan draaide een heerlijke zomersessie met Nieki, waarbij flink wat spiegels op de kant kwamen.

Pro Line op Carp Zwolle

Uiteraard wordt er niet alleen gevist, maar achter de schermen ook hard gewerkt bij Pro Line! We maken ons op voor een toffe Carp Zwolle beurs, waar we veel vissers hopen te verwelkomen op onze stand.

Bekijk de nieuwe collectie kleding voor 2020 op de beurs in Zwolle!

Op de beurs kun je volop uitleg krijgen over al onze producten en uiteraard zijn er ook nieuwe producten te bewonderen! Op de stand check je onder andere de nieuwe kledingrange voor 2020 én een nieuw accupack met maar liefst 153 AH. Zorg dus dat je stand van Pro Line in hal 4 van een bezoekje voorziet!

Op Carp Zwolle wordt volop nieuwe kleding geïntroduceerd.
Ook het nieuwe accupack is te bewonderen in Zwolle!

Fijne jaarwisseling en tot ziens op de beurs!

Team Pro Line


Uiteraard zijn er nog veel meer vissen gevangen, deze vangsten vind je op de Facebook-pagina en Instagram-account van Pro Line, net zoals de laatste nieuwtjes. Voor alle producten van Pro Line klik je hier!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl