Fotodump en video – Avid Team Social

Favoriet Favoriet
Fotodump en video – Avid Team Social

In deze update kunnen jullie zien hoe de social van de Benelux teamleden van Avid is verlopen. De mannen bezochten gezamenlijk het Witveen domein in Beerse, en wisten daar de nodige vissen te landen! Hoe de sessie precies verliep check je in de fotodump en de video hieronder. Enjoy!

Het beloofde een interessante sessie te worden!

Peter Nys aan het woord: Tijdens een donkere winteravond gaat plotseling de telefoon. Het blijkt een appje te zijn van Avid teamlid Patrick Crols, met de vraag of we het zouden zien zitten om later dit jaar een social te doen met de Benelux teamleden. De social zou plaatsvinden tijdens het laatste weekend van juli. Uiteraard zien de meesten onder ons dit wel zitten en zodoende zorgt Patrick ervoor dat we met zijn allen terecht kunnen op het hengelsportdomein de Witven in Beerse.

Uiteraard zien de meeste teamleden een social wel zitten!

Fishing time!

Het is vrijdagochtend 26 juli als ik de sleutels van mijn bus op het contact steek. Bij het instellen van de GPS zie ik dat het een tripje van ongeveer anderhalf uur zal zijn. Na een vlotte rit met niet al teveel verkeer kom ik omstreeks 9:45 aan op het domein. Omdat het op een nieuw water niet altijd gemakkelijk is om gelijk een stek te kiezen doe ik een wandeling rond het water om te zien of ik ergens vissen kan lokaliseren.

Het zou niet gemakkelijk gaan worden om een visje te strikken, maar toch zou het de mannen lukken!

Door de zinderende hitte lijkt het water wel dood te zijn. Nergens maar ook nergens is er beweging te bespeuren. Als ik halverwege het water ben zie ik plotseling de bus van Patrick al staan. Hij is lekker vroeg aangekomen en heeft ook al zijn Screenhouse compact rechtstaan.

Door de zinderende hitte lijkt het water wel dood te zijn!

Ik maak gelijk ook even kennis met de eigenaar van het domein, Mario Jacobs. Na een korte babbel besluit ik om mijn bus te parkeren op de stek genaamd ‘De Punt’. Op deze stek kunnen we heel wat kanten uit! Een uurtje later komt mijn vismaat voor deze sessie ook al aan. De temperatuur is ondertussen al opgelopen tot een graadje of 38! Veel te heet naar mijn mening, maar er is hoop want de weerman voorspelt een serieuze weersomslag met de nodige liters water.

Na aankomst van de teamleden komt de eerste vis al snel op de mat!

Snel succes

Tegen de middag is iedereen eindelijk op post en kan het vissen beginnen. Op de stek van Wilco en Bas zien de heren een aantal vissen boven zwemmen. Als ze er wat drijvende hondenbrokken naartoe schieten beginnen de vissen gelijk te azen en het duurt dan ook niet lang voordat de eerst karper op de mat ligt. Even later is ook Ricardo al van de nul af en kan hij een leuke spiegel voor de lens houden.

Het begin van een mooie sessie!

Bij de overige teamleden is het echter nog stil. Of dit ook zo bleef, dat kunnen jullie zien in de onderstaande video. Veel kijkplezier!

Video

Zoals jullie in de video al konden zien wisten de teamleden aardig wat vissen op de mat te krijgen! Check hieronder nog een kleine fotodump van een aantal vangsten:

Hoppa! Een mooie schub op de mat.
Diverse fraaie karpers…
…kwamen tijdens de social op de kant!
Ook ’s nachts werden de nodige beauty’s gevangen.
Ook Bas van der Werff was van de partij en ging niet met lege handen naar huis!
Er kwamen meerdere koi’s op de kant tijdens de sessie.
Al met al een zeer geslaagde teamsocial!

Team Avid Carp Benelux


Meer zien van de Avid Carp materialen die door de teamleden worden gebruikt? Check dan de website van Avid en vergeet ook niet om de Facebookpagina te liken om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl