Fox: Arma Mesh

Favoriet Favoriet
Fox: Arma Mesh

En dan… Afgeknabbelde boilies of zelfs compleet kaal gevreten hairs. Rivierkreeftjes, poisson chat, wat nu te doen? Doorvissen met alternatief aas, of de moed opgeven?

Fox kwam met de oplossing, Arma Mesh!

Het is verpakt op een koker, nagenoeg gelijk aan PVA Mesh, echter ditmaal met een netkous van nylon. Het werkt dan ook op exact dezelfde manier. Je stopt de boilie of dumbell in de koker, strak dichtknopen en afknippen. In plaats dat je voorzichtig met water moet zijn, hoef je hier geen droge handen of droge ondergrond te hebben om ze te kunnen knopen, het is immers nylon en lost niet op in water. De aasjes kunnen, nadat ze in de Arma Mesh zijn verpakt, gewoon net als anders aan de hair worden bevestigd. Met een beetje handigheid gebruik je een van de knoopjes om je hair mee vast te zetten.

Fox Arma Mesh

Fox Arma Mesh geeft je nu ook de mogelijkheid om met andere aassoorten te vissen welke voorheen nauwelijks mogelijk waren. Wel eens met een trosje hennepzaadjes of kleine pellets gevist? Nu kan het! Met Arma Mesh kun je iedere aassoort gebruiken die je wilt! Probeer het bijvoorbeeld eens met een paar kleine pellets. Na strak dichtknopen zullen de pellets in het water uitzetten, er zal dan ook een gedeelte van de pellets door de netkous worden gedrukt en een meer dan perfect geheel geven.

Ondanks dat je aas wordt verpakt zal de karper er geen argwaan in hebben want de netkous is dusdanig fijn van structuur dat je haakaas perfect kan worden gepresenteerd. Zeker als het haakaas wat vocht heeft opgenomen en is uitgezet zal het gaas nog nauwelijks zichtbaar zijn. Door de nylon netkous zal de gemiddelde kreeft geen invloed op je haakaas hebben omdat deze er simpelweg niet doorheen kan komen. Je presentatie ligt nu wél op de juiste plek, kan je helpen die ene dikke vis te vangen en laat de kreeften kansloos achter.

Fox Arma Mesh, een dikke aanrader die voor verrassende resultaten kan zorgen!

Wie kent het niet, goed aas, een perfect uitgebalanceerde rig, de juiste stek en alles ruikt gewoon naar karper. Na een periode denk je toch maar om te gaan verversen omdat je geen stootje hebt weten te krijgen.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl