Fox: Evo FX Lite

Favoriet Favoriet
Fox: Evo FX Lite

Het snel kunnen verkassen is dan ook cruciaal. De nieuwe Fox Evo FX Lite is absoluut de perfecte shelter voor dit doel. Hij is licht van gewicht en razendsnel op te zetten en af te breken (zelfs sneller dan een brolly), wat dit de shelter maakt die ik voor het merendeel van mijn visserij gebruik.

Fox Evo FX Lite

Pas echter op, hij is zeker niet alleen geschikt voor de mobiele vissers onder ons. De Evo FX Lite biedt alle bescherming die je ooit nodig zult hebben tijdens korte sessies. Het nieuwe Ven-Tec materiaal is een grote bonus omdat je niet meer hoeft te wachten met inpakken tot het doek is opgedroogd. Het enige dat je hoeft te doen is het water er goed afschudden en hij kan gelijk worden opgeborgen…ideaal! Hij wordt geleverd in zijn eigen lichtgewicht getaperde transporthoes samen met een zwaar grondzeil, haringen en twee storm poles en past daarmee gemakkelijk in elk type of formaat foedraal. Ik heb nooit begrepen waarom niet iedere visser dit systeem gebruikt. Ik weet zeker dat je het met me eens zult zijn als je er eenmaal een keer mee hebt gevist. Vang ze.

fox34.jpg
Ian Chillcott

Velen zullen mij als een minimalistische karpervisser beschouwen en de reden hiervoor is dat ik nou eenmaal veel tijd besteed aan zoeken en verkassen. Als de vissen niet op mijn stek azen dan zullen ze dat waarschijnlijk ergens anders doen.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl