Fox Halo RT-45

Favoriet Favoriet
Fox Halo RT-45

Of dat nu een hengelsportmagazine of een goed boek is, het is vaak lastig om voor goede verlichting te zorgen. Je wilt immers liever niet de complete omgeving van je stek verlichten met een grote lamp die ook nog eens erg zwaar is, en een hoofdlamp moet je continu in de juiste positie richten.

Voor dit doel, maar bijvoorbeeld ook voor het opnieuw bevestigen en/of beazen van een rig in het donker, heeft Fox de Halo RT-45 ontworpen.┬áDit lampje met flexibele arm en drie heldere LED’s is zeer klein van formaat en daardoor gemakkelijk mee te nemen. In de behuizing passen drie meegeleverde mini penlite batterijen, aan de buitenzijde is een handige bevestigingsclip gemonteerd waarmee je hem stevig aan bijvoorbeeld je paraplubalein of tentdoek hangt. Door de flexibele arm kun je hem in elke hoek instellen die je op dat moment wilt. Op de behuizing zit een eenvoudige aan/uitknop. Zeker nu de najaarsperiode met zijn langer wordende nachten is aangebroken zit de Halo RT-45 steevast in mijn rugzak voor gemakkelijke en comfortabele verlichting tijdens de donkere uurtjes.

Mark Noorman

Wie regelmatig nachten vist zal ongetwijfeld de behoefte herkennen om ’s avonds in het donker nog ontspannen wat te lezen.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl