ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Fox News – Power Grip Tungsten Putty

Favoriet Favoriet
Fox News – Power Grip Tungsten Putty

Fox Putty 1 copy

Het aanbieden van je aas vlak boven de bodem is natuurlijk niets nieuws. Of je nu gebruik maakt van particles met een stukje foam ertussen, pellets met een kurkje op de hair of de vertrouwde pop-up boilie, het werkt allemaal. Uiteraard heeft elk drijvend aasje een gewichtje nodig om de boel bij de bodem te houden. Als je doelbewust een zwaar tegengewicht wilt gebruiken, om zo het zogenaamde ‘overloaded’ effect te krijgen, dan volstaat een dikke loodhagel vaak prima.

Fox Putty 3 copy

Met een beetje putty druk je je onderlijn mooi op de bodem.

Maar als je nu net even iets verder wilt gaan om je presentatie perfect in balans te brengen of je wilt van een lichte verzwaring naar een zwaarder tegengewicht, dan ontkom je er in de meeste gevallen niet aan om een kneedbaar gewicht te gebruiken. In dit geval is Power Grip Tungsten Putty van Fox de perfecte oplossing. Deze putty is niet alleen zeer gemakkelijk kneedbaar, maar heeft ook een heel hoog soortelijk gewicht en blijft ook perfect op zijn plaats zitten; ook bij zeer koude omstandigheden! En dat is bij verre worpen wel zo prettig.

Fox putty 4 copy

Auteur Hans van der Brink, een fervent gebruiker van de Tungsten Putty.

Op deze manier kun je dus, met behulp van de Tungsten Putty, in alle omstandigheden je aas perfect uitbalanceren. Daarnaast is het ook een ideaal hulpmiddeltje om heel subtiel, mocht dat nodig zijn, de rest van je onderlijnmateriaal iets te verzwaren. Hierdoor valt het onderlijn materiaal net even iets beter weg tegen de bodem. Job done!

Hans van der Brink 

Fox facebook

Klik op de afbeelding om naar de Fox Facebook pagina te gaan om op de hoogte te blijven van al het Fox nieuws en de mooiste vangsten van de Fox consultants!

Fox Consultant Hans van der Brink is fervent gebruiker van de nieuwe Putty en hiermee brengt hij balans in de presentatie! Onmisbaar in de tackle box.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl