ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Ga nu extra VOORDELIG naar de Hengelsport- en Botenbeurs!

Favoriet Favoriet
Ga nu extra VOORDELIG naar de Hengelsport- en Botenbeurs!

De voorbereidingen van de Hengelsport- en Botenbeurs op 30 november, 1 en 2 december in de Jaarbeurs Utrecht zijn in volle gang. Honderden stands, veel bekende vissers, super deals bij diverse standhouders, nieuwe producten en nog véél meer! Het mooie is: tot en met aanstaande dinsdag kun je EXTRA VOORDELIG een ticket scoren: voor slechts €9,95 koop je een toegangskaartje via onderstaande button (scoor zo €4,55 korting per kaartje).

Meer van het programma bekend!

Inmiddels is het tweede deel van het programma bekend en om maar gelijk met de deur in huis te vallen: iedere beursdag geven we gratis Mitchell-hengels weg aan de eerste 350 kinderen! Wat er verder te beleven is lees je in deze update!

Achter de coulissen wordt weer druk gewerkt aan een randprogramma voor de kinderen. Hierbij kun je denken aan lezingen van bekende sportvissers, demonstraties, workshops en spetterende publieksacties.

Diverse bekende vissers zijn aanwezig op de hengelsport- en botenbeurs!

Lezingen van onder andere Marco Kraal van VisTv

Op de beurs staat wederom de altijd vrolijke Marco Kraal van VisTv. Kinderen mogen een praatje maken, advies inwinnen, met hem op de foto en ook geeft hij een lezing over baarsvissen.

Altijd al een fan geweest van VisTV? Wie weet loop je Marco wel tegen het lijf! Marco geeft ook een gave presentatie op de beurs, don’t miss it!

Natuurlijk zijn er ook weer diverse lezingen door andere bekende vissers, die jou hun geheimen vertellen waardoor jij nog meer en grotere vis gaat vangen! Het volledige programma van onder andere de lezingen is te vinden op de website.

Ook onze eigen Michiel Pilaar zal dit jaar weer een lezing verzorgen!

Spectaculaire opening met vier vissende vrouwen

Onder begeleiding van Marco Kraal zullen de vier vissende topvrouwen Lientje, Anja, Nathalie en Jasmijn de Hengelsport- en Botenbeurs 2018 spectaculair openen!

Deze vrouwen zorgen gegarandeerd voor een spectaculaire opening van de beurs!

Best New Product

Ook opzoek naar de beste nieuwe producten van 2019? Bij de Best New Product-award kunt u stemmen op de mooiste en de beste producten van groothandels en fabrikanten!

Wie gaat er dit jaar aan de haal met deze felbegeerde prijs?

Vliegvisbaan

Ooit al eens de kunst van het vliegvissen willen oppakken? Op de beurs kun je gratis je eerste les casten krijgen van een expert! Bij de stand van NVV is een grote castingbaan aanwezig, waarbij u het werpen met een vliegvishengel kunt oefenen.

Op de beurs krijg je een gratis les vliegvissen van een expert!

Vaste Stokkenshow

Dit jaar wordt wederom een vaste stokkenshow georganiseerd voor de witvissers; een unieke show met tientallen vaste stokken strak in gelid naast elkaar. De vaste hengel blijft populair onder de sportvissers! De merken die meedoen zijn onder andere Rive, Garbolino, Arca, Browning Xitan (Zebco), Evezet, Sensas, Daiwa en JVS. Leer alles over de features en kijk welke hengel het beste bij jou past. Op de Hengelsport- en Botenbeurs kun je alle nieuwe vaste hengels van alle grote merken ter hand nemen om te voelen hoe strak ze gebouwd zijn en hoe snel je kunt reageren op een aanbeet.

Een vaste stok uitproberen kan bij de Vaste Stokkenshow!

Voordelig met NS naar de beurs

Wilt u met veel voordeel naar de Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht? Dat kan! DRT Events heeft een geweldige deal gesloten met de NS. Zo kunt u zeer voordelig en relaxed reizen naar de grootste Hengelsportbeurs van Europa voor slechts 23 euro. Deze actie is inclusief retourticket en entreeprijs en is geldig door heel Nederland. Klik hier om je NS-tickets te bestellen.

Hengelsport- en Botenbeurs 2018 feiten:

 • Waar: Jaarbeurs Utrecht
 • Wanneer: vrijdag 30 november t/m zondag 2 december 2018
 • Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur
 • Online boeking met €3,- korting én kans op een visreis
 • Online parkeerkaart met 45% korting
 • 200 internationale hengelsportbedrijven
 • 20.000 m² beursoppervlak
 • 18.000 bezoekers
 • Grootste hengelsportbeurs van Europa
 • Websites: www.hengelsportbeurzen.nl en www.carpsquare.nl
 • Facebookpagina’s: Hengelsport- en Visbotenbeurs, Carpsquare en Predatorsquare

Om een goede indruk te krijgen van de beurs kun je hieronder een impressiefilmpje van de beurs van vorig jaar bekijken:


Wil je meer weten over de hengelsport- en botenbeurs? Check dan de website van de beurs en bekijk ook zeker de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl