Ga op visvakantie in de Europese Natuur met Natuurhuisje.nl

Favoriet Favoriet
Ga op visvakantie in de Europese Natuur met Natuurhuisje.nl

Wat is er mooier dan het doorbrengen van je vrije dagen in een vakantiehuisje aan het water?

Het is soms alleen reuze lastig om daarvoor de juiste vakantiestek te vinden. Ben jij nog op zoek naar een toffe plek in de natuur voor jouw volgende visvakantie? Neem dan eens een kijkje tussen de vakantiehuisjes van Natuurhuisje.nl. Al deze accommodaties bevinden zich namelijk weg van de massa en midden in de Europese natuur, wat betekent dat je er ongestoord kunt vissen.

Kom helemaal tot rust tijdens je vakantie!

Verken de natuur

De verschillende Europese rivieren, meren, plassen en kanalen lenen zich uitstekend voor wateractiviteiten. Vissen is daarom slechts één van de vele activiteiten die je in en rondom het water kunt beoefenen. Toe aan iets actievers? Stap in een kano, bind waterski’s onder of ontdek de natuur vanaf een boot of zeiljacht. Blijf jij liever vlakbij het huisje? Werp dan je hengel uit – soms al vanaf jouw eigen privé terras – en vang een vis of duik zelf het verfrissende water in.

De watervogels en vissen vergezellen je graag! Benieuwd wat de beste plekjes in de omgeving zijn om karpers te vissen of bijzondere watervogels te spotten? De verhuurders van de vakantiehuisjes voorzien je graag van de allerbeste tips om jouw visvakantie tot een groot succes te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het natuurhuisje hieronder? Een waar karper paradijs in het Gelderse Eibergen!

Rietkragen en lelievelden, hier zit geheid karper 😉

De keuze is reuze

In totaal biedt Natuurhuisje.nl je ruim 500 verschillende vakantiehuisjes aan het water, variërend van bungalow en luxe villa met eigen aanlegsteiger, tot glamping accommodaties als een woonboot of safaritent. Al deze verblijven bevinden zich nabij de mooiste plekjes in de Europese natuur. Kies jij voor vissen in de Belgische Ourthe, gooi jij je hengel uit in het Nieuwkoopse Plassengebied of ga jij liever voor een overnachting in de buurt van een groot Frans viswater? Laat je verrassen door het totale aanbod van natuurhuisjes aan het water!

Eén mega tuin + een viswater, wat wil je nog meer?

Natuurhuisje.nl


Wil je meer weten over alle Natuurhuisjes? Bekijk dan de website en vergeet ook niet om de Facebookpagina en de Instagrampagina te volgen om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl