ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Ga VOLGAS het najaar in met de herfstaanbiedingen van Succesful Baits!

Favoriet Favoriet
Ga VOLGAS het najaar in met de herfstaanbiedingen van Succesful Baits!

Het najaar is hét moment om je slag te slaan en met een gedegen voercampagne te beginnen. De mannen van Successful Baits helpen je daarbij, want vandaag start hun vette herfstactie! Benieuwd wat er allemaal extra voordelig te scoren is? Lees dan snel verder!


Het team van Succesful Baits aan het woord: De herfst komt eraan! Binnen een paar weer werken zal het gouden seizoen weer voor natte onthaakmatten en uitpuilende netten kunnen zorgen. Hoogwaardig voer, zeker in goede hoeveelheden, kan nu in een wapen veranderden en een BAK kunnen opleveren!

Het ‘gouden’ seizoen komt eraan. Tijd om in te slaan!

Een gestructureerde herfstcampagne is de sleutel tot succes. Om te zorgen dat je perfect uitgerust bent, komen we je tegemoet met aantrekkelijke aanbiedingen. Ben je toe aan veel boilies, partikels en/of pellets? Kom dan deze week langs bij de aasfabrikant uit de Nederrijn. Ook in de webshop zullen flink wat aantal verassingen voorbij komen!

In de webshop van Succesful Baits vind je ook verschillende partikels, waaronder (droge) tijgernoten!

Aanbiedingen & verrassingen in de webshop

Omdat het team van Christian Heymanns je ook dit jaar niet in de steek zal laten krijg je ook in de webshop korting op een breed scala aan aas. Naast de grote selectie boilies zul je ook de 14 millimeters in de aanbieding vinden. Ideaal voor een kleine voermix of als voorbereiding op de koudere periode in het late najaar!

Naast boilies zullen ook de pop-ups…
…en wafters in de aanbieding zijn.

In de webshop vind je de aanbiedingen vanaf maandag 28 september (09:00) tot maandag 5 oktober (09:00) in de rubriek ‘Fette Herbstangebote‘. De aasfabrikant liet ook weten dat er enkele verassingen zijn… Het is dus zeker de moeite waard om de website in de gaten te houden!

In de rubriek ‘Fette Herbstangebote’ vind je vanaf 28 september alle aanbiedingen!

Overzicht van de aanbiedingen

In één oogopslag zien welke aanbiedingen je deze week kunt scoren? Check dan deze pagina! Alle producten op deze pagina zijn uiteraard ook offline verkrijgbaar in de winkel in Kerken. Overigens hebben we daar ook end-tackle & gear van alle gangbare en bekende merken!

Wil jij alle aanbiedingen zien? Klik dan op de afbeelding!

Ruime keuze

Om jouw herfstsessie helemaal compleet te maken hebben we dit jaar ook de juiste tentverwarming. Scoor bijvoorbeeld de Gazcamp Heatbox 2000 of de Seven Oaks verwarming! Naast een tal van spullen om je tent te verwarmen vind je in de winkel een compacte Skotti gasbarbecue. Ideaal voor een heerlijk diner op een lange herfstavond.

Een prachtige spiegel van Philipp, gevangen op de boilies van Successful Baits!

Mis geen aanbieding meer

Al geruime tijd krijgen alle ontvangers van de nieuwsbrief een voorkeursbehandeling bij ons. Ze ontvangen geweldige aanbiedingen en permanente scherpe prijzen voor tackle & aas rechtstreeks in hun mailbox. Eerder dan wie dan ook! Ook worden regelmatig de nieuwste producten getoond zodat je nooit meer de laatste trends en beste prijzen mist. De nieuwsbrief is uiteraard gratis. Registreer je hier en blijf op de hoogte van alles!

Als eerste weten welke nieuwe producten en aanbiedingen er komen…
…schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Samengevat

  • Vanaf maandag 28 september tot 5 oktober vind je verschillende herfstaanbiedingen! Denk aan freezers, kant-en-klare boilies, pop-ups, pellets, tijgernoten, liquids en activators.
  • Het laatste nieuws ontvang je in de nieuwsbrief – registreren kan hier.
  • Op de onze Instagram en Facebook vind je ook veel nieuwtjes en vangsten.

Succes met jouw najaar!

Team Succesful Baits


Wil jij een kijkje nemen tussen de aanbiedingen? Klik dan hier! Meteen shoppen in de webshop doe je via deze link.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl