ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Geen overwinning zonder strijd – Ruud Schoefs – Deel 1

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Hoewel er geen trip op de planning staat, ziet Ruud Schoefs plotseling kans om vier dagen naar het Franse land af te reizen. Samen met zijn vismaat wordt er een bikkelharde tactiek gehanteerd, die de nodige vissen oplevert! In dit eerste deel blikt Ruud terug op de eerste dagen van de sessie.


Vakantie

Ruud aan het woord: Het is juni wanneer er voor mij als leerkracht twee maanden zomervakantie voor de deur staan. Toch zal deze vakantie niet te vergelijken zijn met de voorgaande jaren. Ik heb namelijk een huis gekocht begin dit jaar! Dat zorgt nu dat de vakantie kan plaatsmaken voor verbouwingen. Ik heb bepaalde voornemens genomen en één ervan is het huis met voorsprong op nummer één plaatsen in mijn vrije tijd. Als ik mijn agenda open sla, is er voor het eerst in jaren geen visvakantie gepland. Begin juli trok ik er in de voorgaande jaren altijd op uit voor mijn langste visvakantie van het jaar. Dit jaar zijn de kaarten anders geschud. Er staat helemaal niets gepland qua lange vistijd!

Dit jaar stond er geen visvakantie gepland, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan…

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook