ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Geen overwinning zonder strijd – Ruud Schoefs – Deel 3: De apotheose

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Een aantal maanden geleden hebben we een tweeluik geplaatst (zie deel 1 en hier deel 2) van onze Belgische kameraad Ruud Schoefs. Tussen de Franse bergen beleefde hij samen met zijn amigo Matheus een weergaloze sessie. De zoete smaak van succes transformeerde tot heimwee en een zestal weekjes later later werd een vervolgtrip ingepland. Wederom hebben de boys vier dagen de tijd om hun doel te halen: op twee wateren een bak strikken. Benieuwd of het ze lukt? Lees dan snel verder!


Ruud aan het woord: Terwijl Matheus en ik aftellen naar deze sessie valt mijn oog op een social media post. Ruben, een goede maat van me, zit te vissen op hetzelfde water dat wij voor ogen hebben. Snel stuur ik een berichtje naar hem en informeer of mijn gedachten kloppen.

Ruben in actie op het water waar wij elkaar leerden kennen.

Hij was net begonnen aan zijn sessie en had op zijn eerste dag een blank te pakken. We spreken af dat we zijn laatste twee visdagen samen spenderen. Gedurende die week hebben we nog meermaals contact, waaruit blijkt dat de omstandigheden deze keer niet vergelijkbaar zijn met de vorige sessie. Voor dit scenario hadden wij al gevreesd, toch blijven we positief en bereiden we ons uitgebreid voor op de trip. We houden er dan ook rekening mee dat we andere pistes zullen bezoeken.

Wat kijk ik ernaar uit om terug in deze omgeving te zijn.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook