GIRLPOWERRR: Mandy vangt haar Nederlandse PB (20 KG+)!

Favoriet Favoriet
GIRLPOWERRR: Mandy vangt haar Nederlandse PB (20 KG+)!

“Als je ooit een mooie vis vangt moet je maar appen, dan kom ik plaatjes schieten” zei Robin Bulters tegen Mandy op Carp Zwolle. Mandy liet er geen gras over groeien en vanmorgen kwam het berichtje: “Ik heb een nieuw PB van 22 kilo op de mat liggen!”

Voor dit soort #UNITS springt Robin meteen in de auto!

Mandy is een zeer gedreven visser die vaak met haar man Ray op pad gaat. Het was Mandy’s beurt om de volgende aanbeet te pakken en in de stromende regen liep er een hengel af. Tijdens de dril kon ze al goed merken dat het niet om een klein torpedoschubje zou gaan, maar toen de vis boven kwam wist ze het zeker: PB VERBROKEN!

Eenmaal boven water wist Mandy het zeker: haar PB was aan diggelen!

Fotorapportage

Meteen nadat de vis op de mat lag stuurde Mandy een berichtje naar Robin, die zijn pauze opofferde en de auto instapte. Terwijl hij onderweg was verzilverde ook Ray nog een mooie vis. Je kunt het jaar slechter beginnen! Check hieronder de foto’s die Robin schoot van beide vissen:

Hoe gaaf is het om dit als karpervissend koppel mee te maken!
Damn, wat een bak is dit…
…zeker voor Nederlandse begrippen!
Ook bij Ray was het raak: deze fraaie spiegel van 14 kilo kwam kort na de vangst van Mandy op de mat.
Uiteraard kregen de vissen hun vrijheid weer terug. Op naar de volgende vangst!

Knap gevist Mandy en Ray!

KWO Redactie


Meer zien van Mandy? Volg dan haar Instagram-page!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl