ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Grote update voor de KWO App – Download hem nu!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Inmiddels kunnen jullie al een tijdje gebruik maken van de KWO App. Er zaten echter nog wat haken en ogen aan de app, waardoor we de nodige feedback van jullie hebben ontvangen. Achter de schermen zijn we hard aan de slag gegaan om al jullie feedback te verwerken en de app nóg beter te maken. In dit artikel lees je alles over de verbeteringen die de app heeft ondergaan!

Heb je iOS? Klik dan HIER!

Heb je Android? Klik dan HIER!

Diverse problemen zijn verholpen en de app is nu nog beter. Download ‘m dus snel!

Minder problemen met de videoplayer

Een veelgehoord probleem was het onjuist werken van de videoplayer, maar daar is achter de schermen flink aan gewerkt! De videoplayer zou nu een stuk stabieler moeten zijn en beter moeten werken. Daarnaast worden films standaard in een hogere kwaliteit binnen gehaald, waardoor je de vetste KWO films altijd in HD kunt kijken!

De video’s zouden bij het afspelen geen problemen meer moeten geven in de app!

Alle artikelen in de app

In het menublokje van de app zit nu een ‘KWO HOME’ knop. Als je op deze knop klikt krijg je alles van KWO te zien, dus ook de artikelen van het ‘niet-Community’ gedeelte deel. Zo kun je alle artikelen die op de website verschijnen nu ook eenvoudig via de app bekijken. Ook voor vissers die nog geen Community Member zijn is het nu dus mogelijk om de app te downloaden en artikelen te lezen! Om het wisselen tussen de artikelen nog eenvoudiger te maken, kun je nu ook swipen tussen de artikelen. Dit doe je door je vinger naar rechts of naar links te vegen over je scherm.

Via de ‘KWO HOME’ knop kun je alle content op de website lezen!

Alle online functies ook in de app

Verschillende functies van de website waren nog niet beschikbaar in de app. Denk aan het bekijken van je favoriete artikelen, je ongelezen artikelen enzovoort. In de nieuwste versie van de app is dit wel mogelijk. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om je account bij te werken ook aan de app toegevoegd. Je kunt nu dus eenvoudig je bio of je wachtwoord wijzigen in de app!

Alle functies van de website zitten nu ook in de app!

Feedback knop

Misschien wel de allerbelangrijkste verandering: in de app zit een feedback knop! Ervaar je problemen met de app op wat voor manier dan ook, meld het dan met de feedback knop. Aan de hand van jullie feedback kunnen wij de app verbeteren en de problemen zo snel mogelijk verbeteren!

Ervaar je nog problemen in de app? Meld het dan eenvoudig met de feedback knop!

Wil je verder nog weten wat de KWO App je te bieden heeft? Lees dan hieronder verder!

Check gemakkelijk de KWO films & artikelen aan de waterkant

Met de KWO App heb je in enkele klikken toegang tot de gehele database van de KWO Community. Lees de laatste artikelen, check de nieuwste films en video’s of bekijk de behulpzame how-to updates.

Met 1 klik ben je in het gewenste menu 😉

Snel naar de Member Voordelen en de Facebook groep

In het menu van de KWO Community App kan je super snel alle voordelen zien die je krijgt als KWO Member. Naast de voordelen vindt je ook de KWO Member groep, volg hier de laatste discussies in het karperland of deel je dikke vangsten.

Open het menu linksboven en ga snel naar de Facebookgroep of…

…naar de KWO Member Voordelen waar je o.a. de nieuwe memberpas vindt.

Inmiddels kun je alle KWO updates terugvinden in de app, waardoor ook niet-community leden gebruik kunnen maken van de app. Om de app volledig te kunnen gebruiken en dus ook de community artikelen + de video’s in de app te bekijken moet je lid worden van de KWO Community. Waarom zou je lid worden? Dat lees je HIER! Wil je je aanmelden bij de KWO Community, klik dan op de volgende link: http://bit.ly/AANMELDEN-APP


Heb je een foutje gespot in de KWO Community App of heb je misschien verbeterpunten? Gebruik dan de feedback knop in de app of stuur een mailtje naar info@karperwereld.nl

Heb je iOS? Klik dan HIER!

Heb je Android? Klik dan HIER!

KWO REDACTIE

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook