Word KWO member

Happy birthday! Verjaardagskarpers voor Kevin Diederen

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

De vooravond van zijn dertigste verjaardag vond Kevin Diederen een mooie gelegenheid om zichzelf te trakteren op een reeks mooie karpers. Tenminste: mochten de vissen willen meewerken. Kev besloot om na ruim een half jaar afwezigheid een zandafgraving op te zoeken waar hij eerder al succes had geboekt. Kevin neemt je hieronder mee op een verrassende en onvergetelijke nacht. Zou het hem lukken om een felbegeerde verjaardagskarper te vangen met zijn zelfgemaakte pop-ups..?


Kevin aan het woord: Maanden heb ik er naar uitgekeken en deze keer is het om twee redenen speciaal om terug naar de afgraving te gaan. Het is namelijk mijn eerste sessie op de afgraving na ruim een half jaar afwezig te zijn geweest. Daarnaast is het ook nog eens mijn laatste dag als twintiger. Al diverse jaren probeer ik op mijn verjaardag te vissen en met een volle nacht voor de boeg heb ik dus een mooi vooruitzicht. Tegen vismaten grap ik al dat ik ze morgen wel een foto app van een dertiger met een dertiger in zijn handen.

Daarnaast is het ook nog eens mijn laatste dag als twintiger.

Wie bijna jarig is, moet trakteren.

De combinatie van een erg warme meidag en een lange wandeling zorgen er voor dat ik de spullen nog even in de auto laat liggen. Zo kan ik veel eenvoudiger het water bekijken en proberen de karpers op te sporen. Het water heeft namelijk een meer dan aardig bestand aan karper, maar deze liggen vaak gegroepeerd in sectoren. Simpelweg blind ergens neerploffen kan er dus voor zorgen dat je zit te kamperen in plaats van karpervissen.

Eerst maar eens een ronde observeren.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook