ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Heb jij het licht al gezien? Check nu de lampen van RidgeMonkey!

Favoriet Favoriet
Heb jij het licht al gezien? Check nu de lampen van RidgeMonkey!

Inmiddels is het najaar in volle gang en worden de dagen steeds korter. Geen probleem als het aan de mannen van RidgeMonkey ligt, want zij bieden voor iedere situatie een geschikte lamp! In dit artikel lopen we de items met je door.


Licht op je werk met de RidgeMonkey hoofdlampen

De mannen van RidgeMonkey aan het woord: Een goede hoofdlamp is onmisbaar. Het laatste wat je wil is die ene brute spiegel mis-scheppen omdat je geen goed zicht hebt! RidgeMonkey biedt twee varianten aan van de VHR headtorch, namelijk de VHR 300 en het kleinere en minder krachtige broertje: de VHR 150.

Dankzij de oplaadbare accu kom je niet snel meer zonder licht te zitten aan de waterkant!

Beide hoofdlampen zijn extreem robuust, stof en (spat)waterdicht, beschikken over een dual color LED en zijn oplaadbaar via USB. Dit bespaart je een klein fortuin aan nieuwe batterijen!

Ook het kleinere broertje, de VHR 150, mag er zijn!

Bivvy lites

Naast een goed werkende hoofdlamp is, zeker voor de langere sessies, een goed verlichte bivvy wel zo comfortabel. Met één van de drie varianten van de Bivvy lite (Plus, Pro IR of Elite IR) zit je altijd in de spotlights! Alle varianten beschikken over een extreem lange batterijduur van zo’n 180 uur én zijn te switchen van wit naar groen of rood licht!

Er zijn drie varianten van de bivvy lights verkrijgbaar: de Plus, de Pro IR en de Elite IR!

Dankzij de handige magnetische strip hang je hem overal op in je bivvy, maar je kunt hem natuurlijk plaatsen waar je maar wil dankzij de meegeleverde bankstick-adapter. De Bivvy lite Pro IR en Elite IR zijn verder voorzien van een handige afstandsbediening waarmee de verlichtingskleur en intensiteit eenvoudig te regelen zijn. Tenslotte zijn deze varianten uitgerust met een batterij-indicator en is het het topmodel, de Elite IR, ook nog eens stof en (spat)waterbestendig!

Dankzij de meegeleverde bankstick adapter kun je je bivvy light werkelijk overal kwijt!

Spetterende nachtelijke foto’s met de Multi Lite Plus

De Multi Lite Plus is ook al zo’n onmisbare en handige gadget voor de donkere uurtjes. Je kunt de Multi Lite Plus werkelijk overal voor gebruiken! Zo is deze lamp dankzij de meegeleverde bankstick/statief adapter en spotlight diffuser ideaal voor het fotograferen in donkere omstandigheden, of zet hem in de knipperstand en het is een handig baken wanneer de lijnen uitgevaren moeten worden in mistige omstandigheden.

Eenvoudig en veelzijdig...
...en bijvoorbeeld ook in te zetten bij je nachtfotografie!

Schakel je de lamp om van spotlight naar 360 graden functie dan is het een krachtige lantaarn voor als je toch nog even een paar leaders moet splicen. Net als de Bivvy Lites beschikt de Multi Lite over een tricolour LED met variabele helderheid. Lege batterijen behoren tot het verleden met een batterijduur tot wel 150 uur!

Lege batterijen behoren met de Multi Lite Plus tot de verleden tijd!

Met deze producten kom je het komende seizoen zeker wel door. Steek je licht eens op bij de RidgeMonkey dealer en probeer ze zelf eens uit!

Veel succes met onze producten!

Team RidgeMonkey


Benieuwd naar de andere producten van RidgeMonkey? Bezoek dan eens de website en houd de Facebook- en Instagrampagina in de gaten!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl