ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Hectisch Voorjaar Deel 1 – Op visite in België en een stroeve start – Mandy Zupansic

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

In dit eerste deel van Hectisch Voorjaar vertelt Mandy Zupansic hoe storm, hagel, onweer, ijskoude temperaturen en een hard stromende rivier haar een lastig voorjaar bezorgde. De ene na de andere blank werd genoteerd. Zou Mandy de negatieve spiraal kunnen doorbreken?


Mandy aan het woord: Het is inmiddels april en ik krijg geen vis gevangen op de rivier. De stekken die ik bevis leveren niets op en ook mijn voerstekken blijven onaangeroerd. Doe ik soms iets fout of ligt de vis er gewoon niet? De maand april gaat voorbij zonder één enkele vis. Frustrerend!

Mandy staat al lange tijd met lege handen aan de waterkant. Waar zitten die rakkers toch?

Eindelijk!

Begin mei voorspellen ze zachter weer en een sterke luchtdruk daling. Zou het nu wel gaan lukken? Ik voer enkele stekjes licht aan met 16 en 20mm Special K Banana boilies. Dit doe ik twee dagen  lang, en de derde dag wordt er gevist. De eerste stek is een ondiepe zone in de rivier waarvan ik hoop dat de vissen er naartoe zullen trekken zodra de zon zich van haar beste kant laat zien.

Zou het nu wel gaan lukken?

Zodra de zon op het warmst van de dag is gooi ik twee single hookbaits uit en het wachten kan beginnen. Lang hoef ik niet te wachten voordat ik de eerste hengel krom mag trekken. De eerste vis is binnen en het vertrouwen begint langzaam weer te stijgen. Zo’n eerste aanbeet doet echt deugd!

De eerste vis na lange tijd blanken geeft Mandy een heerlijk gevoel!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook