ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Hectisch Voorjaar Deel 2 – Pilaar op bezoek, kanaalbakkie en meer – Mandy Zupansic

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Na de moeizame start van haar voorjaar, waarover Mandy Zupansic in het eerste deel van Hectisch Voorjaar vertelt, gaat het inmiddels een stuk beter. Het voorjaar is echter nog lang niet voorbij! In dit tweede deel vertelt Mandy hoe de rest van haar voorjaar verliep.

Een voorjaar om van te dromen!


 

Mandy aan het woord: “Yo Mandy! Ik weet dat het fucking last minute is, maar ik zou morgen gaan filmen en die afspraak is geannuleerd…”.  Een sms van Pilaar in het holst van de nacht met de vraag of ik morgen tijd heb om een video op te nemen. Tuurlijk, kom maar naar Zuid-Limburg!

Tijd om te filmen

Nog geen 24 uur later staan Pilaar en ik aan de oevers van Moeder Maas om een kort nachtje te gaan vissen en filmen. In recordtempo pompen we de boten op, pleuren deze vol met zooi en varen we richting de stek. Halverwege houdt Pilaar zijn oudewetse loodaccu ermee op en moeten we noodgedwongen even stoppen om één van mijn accu’s te pakken. Na wat gestuntel komen we na anderhalf uur aan op de stek waar we onze kampement gaan opzetten.

Vissen met Pilaar is geheel op eigen risico 😉

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1