ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Het beste wordt nog beter – de vernieuwde CS Safety Lead Clips van Pole Position!

Favoriet Favoriet
Het beste wordt nog beter – de vernieuwde CS Safety Lead Clips van Pole Position!

De mannen van Pole Position zitten niet stil en hebben één van de gaafste items uit hun assortiment nog eens onder de loep genomen. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe versie van de Safety Lead Clips, waardoor je niet langer onnodig je lood zult verspelen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!


Team Pole Position aan het woord: Deze uiterst innovatieve leadclip onderscheidt zich door het feit dat de leader/hoofdlijn niet meer geheel door de clip heen loopt.

De nieuwe innovatieve Central Shocker Leadclip!

Middels een speciaal ontwikkelde ‘Central Shocker Pin’ vertrekt de rig namelijk vanuit de zijkant van de clip, waardoor de vis zich direct op het volledige loodgewicht zal prikken. 

De ‘CS Shocker Pin’ komt tijdens het kopschudden altijd onder dezelfde druk los!

Zodra de vis met zijn kop gaat schudden zal het ‘shocker effect’ optreden en zal een twee keer zo snelle beetregistratie plaats vinden. 

Op de foto is goed te zien dat de vis bij het liften van het lood met het volledige loodgewicht te maken krijgt.

Vernieuwende factor

De aanpassing van de vernieuwde clip zit in de ‘loodarm’, hier is een kleine verdikking aangebracht. Dit voorkomt tijdens een aanbeet het onnodig lossen van het lood, zonder dat de visveiligheid in het geding komt. Mocht het lood onverhoopt echt vast komen te zitten, dan wordt het uiteraard wel gelost.  

De aanpassing zit op de ‘loodarm’ en voorkomt onnodig lossen van het lood bij een aanbeet. 

Bij een eventuele lijnbreuk kan de vis zich van het gehele systeem ontdoen en daarmee wordt de visveiligheid ten allen tijde gewaarborgd. 

Bij een eventuele lijnbreuk raakt de vis het complete systeem moeiteloos kwijt.

Door het specifieke gestroomlijnde design van de unieke en subtiele CS Safety Leadclip blinkt deze uit in effectiviteit!

Het tailrubber sluit door de slimme uitsparing naadloos aan op de clip en zorgt voor een uitermate subtiel geheel.

Video

In onderstaande video neemt Pieter het systeem nog eens stap voor stap met jullie door. Bekijk ‘m hier:

Een duidelijke uitleg over dit nieuwe systeem.

Neem geen genoegen met een tweede plaats, zet jezelf in Pole Position met de CS Safety Leadclip!

Succes!

Team Pole Position


Check zeker de website van Pole Position voor meer informatie. Volg ze op Facebook en Instagram voor alle andere nieuwtjes én vette vangsten!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl