ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Het beste wordt nog beter: de Xplore MKII van Berns Baitboats!

Favoriet Favoriet
Het beste wordt nog beter: de Xplore MKII van Berns Baitboats!

De afgelopen jaren is de Xplore Baitboat van Berns Voerboten uitgegroeid tot een begrip onder vele karpervissers. Om dit voor de komende jaren zo te houden hebben de mannen de voerboot verder doorontwikkeld en op Carp Zwolle 2020 komen ze met de Xplore Baitboat MKII!


Berns Baitboats aan het woord: We hebben diverse eigenschappen van de Xplore baitboat verbeterd. Zo heeft de ondermal een kleine metamorfose gegeven: die wordt nu vervaardigd met verstevigd 6mm ABS kunststof. Ook zijn de voerkleppen-bevestiging en de voerkleppen zelf opnieuw ontworpen. Door de vernieuwde RVS voerklepassen gaan de voerkleppen nu nog soepeler open!

De succesvolle, handgebouwde Xplore voerboot is verder doorontwikkeld!

Dankzij de nieuw ontworpen motor/servo bracket is de montage een fluitje van een cent geworden. Hierdoor zijn foutmarges tijdens montage uitgesloten en daarnaast wordt de productietijd aanzienlijk verkort. Uiteraard zijn de uitstekende vaareigenschappen en de zeer korte draaicirkel ongewijzigd gebleven!

De goed eigenschappen zijn uiteraard behouden!

Hollands vakmanschap

De Xplore Baitboat MKII onderscheidt zich van de andere voerboten door de kleine afmetingen (compact) en het lichte gewicht (nog geen vijf kilo inclusief accu). De productie vindt volledig in eigen beheer plaats en de Xplore baitboats worden volledig met de hand gebouwd. Ook gebruiken we enkel kwalitatief hoogwaardige onderdelen. Dus geen Chinese massaproductie bootjes, maar Nederlands vakmanschap!

Geen buitenlandse rommel, maar échte Nederlandse kwaliteit!

Xplore baitboat MKII voordeelpakketten

Scoor op de beurs extra korting met de Xplore baitboat MKII voordeelpakketten! De voordeelpakketten bevatten onder andere een stevig gevoerde draagtas, een tweede lithium-ion accu en een regenhoes handzender. Met deze voordeelpakketten haal je een complete voerboot inclusief alle benodigde accessoires in huis!

Met de voordeelpakketten scoor je tot wel €660.- voordeel!

Berns Baitboats levert de volgende voordeelpakketten:

 • Xplore baitboat MKII, white edition > Berns Sonar Vision voordeelpakket
 • Xplore baitboat MKII, black edition > Berns Sonar Vision voordeelpakket
 • Xplore baitboat MKII, white edition > Toslon  voordeelpakket
 • Xplore baitboat MKII, black edition > Toslon voordeelpakket
 • Xplore baitboat MKII, white edition > Raymarine Dragonfly 5 Pro voordeelpakket
 • Xplore baitboat MKII, black edition > Raymarine Dragonfly 5 Pro voordeelpakket
 • Xplore baitboat MKII, white edition > Raymarine Dragonfly 5 Pro & GNSS autopilot set V2 voordeelpakket
 • Xplore baitboat MKII, black edition > Raymarine Dragonfly 5 Pro & GNSS autopilot set V2 voordeelpakket
Scoor je voerboot extra voordelig op stand 518 op Carp Zwolle!

Carp Zwolle 2020 beurskorting

Profiteer tijdens Carp Zwolle op 10% extra korting op de Xplore baitboat MKII met de bijhorende accessoires én 10% korting op de voordeelpakketten! De voordeelpakketten waren al scherp geprijsd, maar dankzij de 10% extra korting bespaar je maar liefst €660,-. Kom dus zeker langs op stand 518 op de beurs!

Alle voordeelpakketten zijn op Carp Zwolle te bewonderen.

Bait thrower / RoTo feeder

Verspreid je voer in een diameter van 10 meter met de Bait thrower / RoTo feeder. Met de Bait thrower / RoTo feeder kan je één liter voer tot maximaal 15mm verspreid voeren. Hierdoor is het mogelijk om grotere voerplekken aan te leggen!

Uniek bij Berns Baitboats: de Bait thrower / RoTo feeder!

In combinatie met de Berns GNSS autopilot set V2 kan je de ideale voerstek opbouwen. Een rubberboot is dus niet meer nodig! De Bait thrower / RoTo feeder kan via de handzender worden bedient. Bekijk hieronder ook zeker de video van de Bait thrower / RoTo feeder!

Door de hoge draaisnelheid is gebleken dat kunststof kwetsbaar is en daarom hebben we ervoor gekozen om de Bait thrower / RoTo feeder te vervaardigen met aluminium. Zoals je gewend bent van Berns Baitboats is de Bait thrower / RoTo feeder een hoog waardig “handmade” product.

De Bait Thrower / RoTo feeder is nu nog duurzamer dankzij het gebruik van aluminium.

Berns Sonar Vision

Op Carp Zwolle 2020  introduceert Berns Baitboats de Berns Sonar Vision! De Berns Sonar Vision is de nieuwste dieptemeter/fishfinder van Berns Baitboats. Tover je smartphone/tablet in een hand omdraai om in een full colour HD fishfinder! Met de Berns Sonar Vision heb je geen externe ontvanger aan de bank-side nodig, maar heb je wel een ver en optimaal bereik.

Een knap staaltje techniek: de Berns Sonar Vision!

Wordt geleverd met een externe versterker en voltage-regulator, zodat je altijd een stabiel en sterk signaal hebt. Het bereik/signaal blijft op deze manier langer optimaal. Deze WiFi fishfinder maakt gebruik van een gratis WiFi verbinding met uw tablet en/of telefoon, dus ook in het buitenland werkt de Berns Sonar Vision zonder problemen!

Ook in het buitenland werkt de Berns Sonar Vision zonder problemen!

Specificaties

 • Wifi verbinding tot op ongeveer 300 meter
 • Full colour HD beeld, zeer gedetailleerd beeld 
 • Gratis mobiele app voor Android- en iOS-smartphones & tablets 
 • Gedetailleerde informatie van de onderwater wereld (o.a. diepte, bodemtype)
 • Duidelijke schermweergave in kleur
 • Dieptebereik: 40 meter

Wil je de Sonar Vision in actie zien? Check dan de video hieronder!

Bij aankoop van de Berns Sonar Vision in combinatie met de Xplore baitboat is de installatie gratis. Let op: wordt geleverd zonder tablet/smartphone. We laten je op stand 518 graag alles zien van de Sonar Vision.

Tot ziens op de beurs!

Team Berns Baitboats


Meer weten over Berns Baitboats? Bezoek dan de website en hou ook de Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl