Word KWO member

Het einde van een avontuur nadert – Brabo’s in the Bush

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Kanalen: Frankrijk, Video

In dit artikel neemt Sjoerd Buijks jullie mee naar zijn laatste sessie’s op een gigantisch water (zeg maar gerust binnenzee) in Zuid-Frankrijk. Een meer dat hij al vier jaar lang intensief bevist, maar de spreekwoordelijke ‘kers op de taart’ ontbrak nog. Aan de hand van een serie fraaie foto’s en korte video’s deelt Sjoerd zijn belevenissen in deze mega update. Zal het hem lukken om toch nog een flinke bak te landen? Je checkt het hieronder!


Video 1: De Brabo’s nemen het geheel niet te serieus!

Sjoerd aan het woord: Gedachten rollen door mijn hoofd wanneer ik de roller met verf wederom van onder naar boven laat glijden. De verbouwing waar ik sinds juni mee bezig ben, om voor het eerst in mijn leven op mijzelf te gaan, slokt al mijn tijd op. De langste periode dat ik ooit op mezelf was bedroeg vier weken. In die tijd bestond mijn domein uit een stoffen onderkomen met RAL kleur 6003, onbewust waarschijnlijk de lievelingskleur van vele karpervissers. Die maand Frankrijk is me altijd bijgebleven. Een gouden tijd, wat dan weer RAL kleur 1004 betreft. Het verbouwen kan ik ondertussen dromen en deze zomer is het van vissen helaas niet gekomen. Een mooie tijd om mezelf even te bezinnen en de karper motivatie weer op te laden tot een spreekwoordelijk hoogtepunt!

Een mooie tijd om de karper motivatie weer op te laden tot een hoogtepunt!

De langste periode dat Sjoerd ooit op zichzelf woonde was in Frankrijk, een gouden tijd!

Ruige omstandigheden

Er is nooit een periode geweest dat ik zoveel heb gevist als afgelopen voorjaar. Ik wist dat er een visloze zomer aan zat te komen, dus tot die tijd heb ik elke seconde benut om langs de waterkant te bivakkeren. Het ging ook zeker niet slecht, de vangsten waren zelfs om over naar huis te schrijven! Iets wat ervoor zorgt dat ik in deze visloze maanden nog wat kan teren op die momenten.

De vangsten waren zelfs om over naar huis te schrijven!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook