ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Het grootste outdoor event voor karpervissers – Claim nu jouw GRATIS ticket!

Favoriet Favoriet
Het grootste outdoor event voor karpervissers – Claim nu jouw GRATIS ticket!

Karpervissers opgelet! Noteer 26 september 2021 met grote letters in jullie agenda’s, want dan zal de derde editie van de KWO in Action Day plaatsvinden. Klik HIER om jouw gratis toegangskaartje te scoren en lees direct over al het tofs dat je kunt verwachten rondom De Koperen Plas in Zwolle!


Het eerste (fysieke) evenement in 2021

De KWO in Action Day is het eerste (fysieke) evenement dat weer plaatsvindt sinds Carp Zwolle 2020. Tijdens deze dag draait het allemaal om leren, uitproberen en gezelligheid! Kortom: dé leukste dag van 2021 aan de waterkant! Om een indruk te krijgen kun je hieronder de aftermovie van de 2019 editie bekijken.

Bijleren, uitproberen en gezelligheid!


De KWO in Action Day is helemaal gratis!

Je leest het goed: deze gave dag is volledig gratis, maarrrrr… je moet jezelf wél even online aanmelden. Dat kan HIER! Je krijg namelijk alleen toegang als je bent ingeschreven. Het evenement begint om 10:00 uur en is rond 16:00 uur weer afgelopen. De komende weken gaan we meer informatie bekend maken over het programma en de line-up. Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn? Check dan het KWO in Action Day event op Facebook. Laat weten of je “geïnteresseerd” bent of “gaat”, dan zorgen wij dat je alle informatie over dit event krijgt!

of klik hier en kom alles over de KWO in Action Day te weten!

We kunnen vast verklappen dat deze LEGEND aanwezig is op de KWO in Action Day 2021!

Locatie

De Koperen Plas ligt vrijwel meteen gelegen aan de snelweg A28 nabij Zwolle. Goed nieuws: niet alleen het evenement, maar ook parkeren is helemaal GRATIS! Hieronder vind je het adres van de Koperen Plas:

De Koperen Plas
Lichtmisweg 51
8035 PL Zwolle

We zouden het tof vinden…
…als we jou ook zien op zondag 26 september!

Tot ziens in Zwolle!

Team KWO


De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl