Word KWO member

Het grote interview met Darrell Peck – Deel 1

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Iedere karpervisser heeft wel eens van de naam Darrell Peck gehoord. Deze fanatieke Engelse visser leeft voor het vissen! In het eerste deel van dit interview, dat CarpWorld met hem afnam, komen we meer over Darrell te weten, zoals zijn favoriete viswater en zijn favoriete vangst. Let’s go!


CW: Als je één water moet kiezen als favoriet, welke zou dat dan zijn?

Darrell: Hmmm lastige vraag. Een aantal wateren komen meteen in mijn hoofd op om uiteenlopende redenen. The Quarry was een speciaal water in de tijd dat ik er viste. Niet alleen door het vissen zelf, maar ook door de kameraadschap die er destijds bestond. Er waren 80 vergunningen uitgegeven maar de meeste weken zag je dezelfde twintig man aan de oevers staan. Iedereen was vriendelijk tegen elkaar en we genoten volop van het vissen, de biertjes en de afhaalmaaltijd. Gewoon mannen die mannen konden zijn! Veel gasten die ik daar heb ontmoet zijn nu, twintig jaar later, nog steeds vrienden van mij.

The Quarry: een water dat veel betekent voor Darrell!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook