ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Het najaar van Luuk Zomerhuis in vogelvlucht

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 5 MIN

Als er iemand is die weet hoe hij strakke videoshots tot een gave video kneedt dan is het wel onze eigen Luuk Zomerhuis. Dit baasje is de man die de volledige Keep Searching reeks heeft geëdit en jullie zullen het vast met ons eens zijn: dat ziet er gelikt uit. Naast zijn school en bijbaantjes is Luuk (gelukkig) ook nog regelmatig zélf aan de waterkant te vinden en nu het najaar op z’n einde loopt is het moment gekomen om terug te blikken…

Koude ochtenden en flinke karpers: het najaar is zonder twijfel Luuk’s favoriete periode van het jaar!

Uitdagingen vlakbij huis

Luuk aan het woord: Brrr, wat is het koud de afgelopen anderhalve week. Iets wat niet gezegd kan worden van de maanden september en oktober. Dagen achter elkaar leek het wel lente en ik moet zeggen: daar heb ik flink van kunnen profiteren. Aan het einde van de zomer ben ik namelijk gestart op een uitdagende zandafgraving die op fietsafstand ligt. Als minderjarige moet ik het doen met de wateren die dichtbij huis liggen, maar dat is op zich niet erg.

Eén van de kleinere karpers die ik dit najaar op de zandplas wist te vangen.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1