Het toppunt van compact: De Quicklock Pod van Cygnet

Favoriet Favoriet
Het toppunt van compact: De Quicklock Pod van Cygnet

Als je graag mobiel blijft tijdens het vissen dan is een lichte en compacte uitrusting een absolute MUST! Cygnet speelt hier handig op in met de Quicklock Pod. Compacter dan dit wordt het niet! In de onderstaande video neemt Mark Hofman de rodpod onder de loep.

Compacter dan dit wordt het niet!

Hoewel de Quicklock Pod in de neopreen hoes haast in je broekzak past, komt er toch een hele rodpod tevoorschijn als je hem in elkaar zet. Er passen met gemak twee, maar zelfs ook drie hengels op! Check de onderstaande video voor een uitgebreide look:

Veerbelasting

De vier poten van de Quicklock Pod zijn uitgerust met een springveer, zodat ze snel en gemakkelijk in positie klikken. Zo zorgt deze rodpod voor een supersnelle installatie, terwijl hij toch robuust en stijlvol blijft. Verder beschikt hij over een centraal TPS-systeem (Telescopic Pole System), waarmee je de totale lengte van de rodpod eenvoudig kunt aanpassen.

Maak de rodpod eenvoudig langer met het TPS-systeem.

De Quicklock Pod is perfect te combineren met de 20/20 bankware van Cygnet, is afgewerkt in een mat zwarte kleur en wordt geleverd in een neopreen hoes. Niet geheel onbelangrijk: de rodpod weegt slechts 617 gram!

De Quicklock Pod weegt slechts 617 gram!

Wil je meer weten over de Quicklock Pod of hem in het echt bekijken? Bezoek dan één van de Cygnet dealers!

Succes aan de waterkant!

KWO Redactie


Meer weten over de bankware van Cygnet of over de andere items in het assortiment? Check dan de website en volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl