ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Historische Cassien spiegel en meer – ‘De Top Drie van’ Edwin Otte

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Iedereen kent ze wel, bepaalde vangsten die je voor eeuwig bijblijven. De ene keer gaat het om de schoonheid van de vis. De andere keer betreft het een lang gekoesterd target. Soms is het het verhaal wat de vangst zo bijzonder maakt en soms is het een combinatie van factoren die een vangst onvergetelijk maken. Wat als ik jou nou eens zou vragen om een top drie samen te stellen van jouw meest memorabele vangsten?

De man die deze rubriek voor jullie in elkaar zet is Bart Haaring.

Dat gaan we doen in deze gloednieuwe Community rubriek ‘De Top Drie van’! Een concept dat bedacht is door Bart Haaring en hij gaat zich ook actief inzetten om de tofste vangsten (en verhalen) te verzamelen.

Als jong broekie naar Frankrijk: in deze editie deelt de Zeeuwse Edwin Otte zijn 3 mooiste vangsten.

Het is een pilot, dus laat vooral weten wat je ervan vindt en van welke visser jij benieuwd bent naar zijn (of haar) top drie. Vorige keer las je de Top 3 van Roel den Boer en in de tweede editie komen de drie meest bijzondere vangsten van oudgediende Edwin Otte (ook wel bekend als EO) aan bod!


Geen standaard visser…

Edwin is verre van een gewone karpervisser en lijkt alleen geprikkeld te worden door extreme wateren met een hoge moeilijkheidsgraad. Verder geeft hij geen F*CK om foto’s; meermaals zette hij een veertiger terug zonder plaatjes te hebben geschoten. De pics in dit artikel zijn dan ook een bijeen raapsel van de weinige foto’s die EO de afgelopen jaren heeft verzameld.

Hoe ruiger hoe beter: een Maasbeer van een aantal jaren geleden.

In deze ‘Top 3’ deelt Edwin drie unieke vissen: een schub van het Kempisch kanaal, een vis(je) waar het allemaal mee begon én een monument van het legendarische Cassien!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1