Word KWO member

KWO Membervraag – Hoe start je op een nieuw water? Deel 1

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

In de KWO Community Facebookgroep hebben we recent een oproep geplaatst waarin we jullie opriepen om vragen in te sturen. “Waar loop je tegenaan en wat wil je écht graag weten?” We kregen er veel binnen en een hele leuke was de vraag van Milan Ezendam. Hij wilde weten: 

Waar begin je als je een nieuw water ontdekt en hier verder nauwelijks informatie over kunt vinden op internet?

Het bevissen van een nieuw water is altijd een grote uitdaging, maar in onze ogen wel één van de leukste die er is. In dit artikel geven we je een aantal handvaten waarmee jullie hopelijk sneller succes kunnen hebben op een nieuwe water! Let’s go!

Milan, we gaan er even vanuit dat je op een water wilt gaan vissen in Nederland en dat je een groot deel van het seizoen er in wil steken. In dat geval loont het om meer tijd te steken in het onderzoeken van het water, omdat je er regelmatig terug zal gaan komen. Hoe meer informatie je van een water hebt, hoe beter je inschattingen zullen zijn wáár de vis zit en waar ze azen. Kennis is immers macht!

Uiteraard kun je de tips die we geven ook tijdens korte (buitenlandse) sessies toepassen, maar wellicht heb je hier niet genoeg tijd voor! Er zijn vele aspecten die hierbij komen kijken en we kunnen uren praten over de do’s & dont’s. Afijn, in dit artikel hebben we geprobeerd de belangrijkste zo duidelijk mogelijk voor je op een rij te zetten!


Google F*cking Maps!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook