ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

HOW TO: Man-vis fotocursus met Peter Vlasveld – Deel 2

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 15 MIN

In het eerste deel konden jullie in een filmpje zien hoe Dennis Willemsma en Peter Vlasveld tijdens een gezamenlijke sessie een fotocursus deden. Peter legde verder uit welke camerabenodigdheden handig zijn om mee te nemen naar de waterkant, om zo met mooiere man-vis foto’s thuis te komen. In dit tweede deel gaat de Leidenaar dieper in op de techniek van het zelfportret, oftewel foto’s maken in je eentje!


Peter aan het woord: De meeste karpervissers die graag mooie foto’s maken van hun vangsten lopen op den duur tegen hetzelfde probleem aan: Je bent in je eentje en je wilt goede foto’s. Echter, camera of telefoon op je tacklebox bij ontbreken van statief leveren niet echt het gewenste resultaat op. En dan het dilemma van foto’s in het donker of de vis zakken? Jullie herkennen vast en zeker de frustratie? Het gaat snel verkeerd: onscherpe foto’s, te ver weg of te dichtbij. Je foto laten maken door een voorbijganger is dan meestal tweede keuze, maar hoe doe je dat als er niemand langs komt? Of bel je je vismaat, vriendin of vrouw dan maar op?

Een testfoto terwijl ik alleen een foto probeer te maken, ik verbaasde mij hoeveel ik er op mijn pc kom vinden 😊

Scherpstellen

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook