How To Video: Zo maak je zelf je eigen POP-UPS

Favoriet Favoriet
How To Video: Zo maak je zelf je eigen POP-UPS

Met name voor de jongere generatie is het zelf maken van pop-ups iets dat waarschijnlijk klinkt als een ver van mijn bed show. Waarom zou je het zelf doen als het kant-en-klare aanbod zo groot is? Kevin Diederen maakt echter al jaren zijn eigen ‘drijvende karpersnoepjes’ en hij vangt er uitstekend mee. Hoe Kev dit doet? Dát zien jullie in deze video!

Er zijn weinig dingen die zoveel voldoening geven als het vangen van een karper op je zelfgemaakte aas!

Hoe Kev dat doet? Dát zien jullie in deze video!

Om uitgebreid te laten zien hoe het zelf fabriceren van pop-ups in zijn werk gaat hebben we Kevin op het KWO kantoor uitgenodigd. De buren waren iets minder blij met zijn komst, maar gelukkig voor hen maakte hij enkel pop-ups met fruitflavours (anders gezegd: de buren hadden nu nog GELUK). Naast het maken van de pop-ups stellen we Kev een serie interessante vragen over zijn visserij en over de wijze hoe hij pop-ups in zet!

Ga jij in 2019 met je eigen pop-ups aan de slag? Na het bekijken van onderstaande video weet je hoe het moet!

Zijn jullie er klaar voor? Gooi je voetjes dan maar omhoog en check de video van ruim 20 minuten!

Probeer het zelf ook!

Vieze vingers gegarandeerd 😉

Om de pop-ups te maken gebruikte Kevin de Polaris Pop-up mix van Mainline. Samen met wat flavours, sweetner en kleurstof maakte hij in een half uurtje een aantal overheerlijke karpersnoepjes! Heb jij deze winter een middagje niets te doen? Wandel dan eens binnen bij jou hengelsportzaak en scoor de benodigde spulletjes en je kunt aan de slag!

Op het KWO kantoor hebben we in ieder geval een prima voorraadje voor de komende maanden 😉

Voor meer informatie over de producten van Mainline check je de website, Facebookpagina en Instagrampage. Wil je een kijkje in de visserij van Kevin? Volg hem dan op Facebook en Instagram!

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl