ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

HOW TO: Vissen op openbaar water in Frankrijk – Bas van der Werff & Davy Meulenberg

Frankrijk is voor veel karpervissers hét favoriete land om in te vissen. Het aantal wateren is enorm en op vrijwel ieder water maak je ook nog eens kans op dikke vissen. In deze video laten Trakker mannen Bas en Davy precies zien hoe je een vistrip op openbaar water in Frankrijk van A tot Z kunt plannen. Doe er je voordeel mee!


Vrijheid en avontuur

Bas vertelt: Frankrijk staat ook wel bekend als het Walhalla onder de karpervissers. Het is daarom ook niet gek dat de meerderheid van de vissers regelmatig te vinden is in Frankrijk. De omgeving is prachtig, het weer is (meestal) beter dan in ons eigen koude kikkerlandje, maar ook het gemiddeld gewicht van de vissen is meestal hoger.

De kans op een grotere vis is in Frankrijk extra groot!

Daarmee heb je gelijk de belangrijkste redenen waarom Frankrijk het geliefde land is van de meeste vissers. Het voordeel van de openbare visserij is in onze ogen toch wel de vrijheid en het avontuur eromheen. Je kunt verkassen wanneer je wilt, en waarheen je maar wilt.

De vrijheid en het avontuur van het openbaar vissen is fantastisch!

Tegelijkertijd is er nog een grote groep vissers die het op één of andere manier niet aandurft, en wij krijgen hier ook regelmatig vragen over als: “Hoe weet je welke vergunning je nodig hebt en hoe regel je zo’n vergunning?” of “Hoe kom je aan alle informatie over het water en het bestand?”

Veel vissers twijfelen om openbaar te gaan vissen. Doodzonde wat Bas en Davy betreft!

Alles over openbaar vissen

Op de bovenstaande vragen is natuurlijk niet één eenduidig antwoord om te geven. Daarom behandelen we alle belangrijke onderwerpen over het vissen op openbaar water in Frankrijk in deze video! Onder andere de volgende zaken komen aan bod:

  • Het zoeken van een omgeving en het water
  • Het opzoeken van informatie over dit water
  • Het kopen van een vergunning
  • De voorbereiding naar de sessie
  • De aanpak van de visserij
  • En natuurlijk het vissen zelf 😉
Na het zien van deze video plan jij ongetwijfeld meteen je eerste openbare sessie in! 😉

Heb je na het zien van deze video toch nog vragen over bepaalde vragen, reageer dan onder de video op YouTube of bezoek de social media accounts van Bas en/of Davy.

Succes met jouw openbare avontuur!

Bas en Davy

P.S Liken & Abonneren is gratis 😉 We zien je graag terug op ons YouTube-kanaal!

Bekijk ook