Word KWO member

I LOVE BIG CARP #1 – Next level targetvissen met Jelle Eshuis

Favoriet Favoriet

Targetvissen is niet voor iedereen weggelegd. De frustratie en het afzien maakt dat maar weinigen voor deze visserij kiezen. Jelle Eshuis heeft zich echter volledig gericht op het najagen van de ECHT grote vissen. En met groot bedoelen we: de ALLERGROOTSTE karpers van openbaar water…

Groot, groter, GROOTST! Jelle reist heel Europa door om jacht te maken op de meest zwaarlijvige openbare karpers!

In de serie ‘I LOVE BIG CARP’ duiken we voor jullie in het vissersleven van Jelle. We vragen hem het hemd van het lijf over zijn aanpak en zijn ontwikkeling als visser. Techniek, tactiek, verhalen en videobeelden… alles wordt met jullie gedeeld. Lees dus snel verder om de jacht naar jouw eigen target nog succesvoller te laten verlopen, want reken maar dat er flink wat tips & tricks voorbij zullen komen  😉

De frustratie en het afzien maakt dat maar weinigen voor deze visserij kiezen.


Het interview

Ik (Niels Haaring, redactie) tref Jelle aan de oever van een idyllisch meer in de Achterhoek. Hij zit hier achter een zware vis aan, maar is zich nu aan het oriënteren op het water. Hij hoopt de vis in het najaar op topgewicht te mogen vangen. Tijdens zijn sessie ga ik op hem een vragenvuur afvuren. Want dat Jelle een bijzondere reeks vissen op zijn naam heeft staan, is een understatement te noemen!

KWO: Jelle, ik denk niet dat alle KWO members je kennen, dus kun je jezelf eens even kort introduceren? 

Jelle: Ik ben Jelle Eshuis, 30 jaar en woonachtig in het oosten van het land. Ik ben sinds een aantal jaar getrouwd met een fantastische vrouw genaamd Joyce en sinds drie jaar hebben we samen een dochter die luistert naar de naam Emily-May. In het dagelijks leven werk ik als magazijnbeheerder en daarvoor heb ik 11 jaar bij het Korps Mariniers mogen dienen.

Familie Eshuis anno 2018.

KWO: Hoe ben je met het vissen in aanraking gekomen en hoe heeft de ontwikkeling van verleden naar heden eruit gezien? 

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook