Word KWO member

I LOVE BIG CARP #6 – Next level targetvissen met Jelle Eshuis

Favoriet Favoriet

Door drukte op het thuisfront bij onze redacteur Niels Haaring liet dit deel van I LOVE BIG CARP helaas iets langer op zich wachten dan jullie van ons gewend zijn. Echter, ook nu staat het artikel weer vol met sensationele karpers van gigantisch formaat. Jelle Eshuis deelt opnieuw een aantal cruciale factoren met ons die de vangsten van grote vissen kenmerken. Tevens neemt hij ons mee naar een aantal spraakmakende vangsten. Kortom: weer een deel vol met tips én avontuur!


KWO: Heb je nog een paar eye-openers die je wilt delen met onze lezers?

Jelle: Zeker! Laten we nog eens onderwater gaan! Wat ik namelijk met snorkelen wel leerde, was hoe het er onderwater écht uit ziet. Nadat je met de dieptemeter over een gedeelte gevaren bent, kun je daarna controleren hoe de bodem is met behulp van je snorkelset. Die ervaring kun je dan later inzetten in je visserij op andere wateren en is goud waard. Je ontdekt zoveel!

Zo ontdekte ik glanzende stenen onderwater. Dit betekent dat de vissen dat gedeelte leeggegeten hebben. Deze plaatsen worden dus aangedaan door onze geliefde karper. Op wateren met veel wier, weet je zeker dat je karpergangen in het wier gaat vinden als je gaat snorkelen. Die gangen in het wier komen ook ergens samen en boven die plekken maak ik dan een gat in het wier. Door middel van een fles kan ik er dan in vissen. Dit zijn ware hotspots. Weet je ze te vinden, dan ga je geheid beet krijgen.

Je krijgt geheid beet in die gangen.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook