Word KWO member

I LOVE BIG CARP #4 – Next level targetvissen met Jelle Eshuis

Favoriet Favoriet

In de reeks I LOVE BIG CARP met targethunter Jelle Eshuis in de hoofdrol hebben jullie al heel wat bakken voorbij zien komen. Daar komt ook in dit deel geen einde aan. Wat heeft hij toch extreem zware vissen gevangen. Deel 4 bevat weer een aantal tips die je zeker moet gaan toepassen in jouw visserij. Hopelijk zwemt die lang verwachte targetvis dit jaar dan ook eens jouw netje in! Lees dus maar snel verder wat hij weer te vertellen heeft.


KWO: Gaat er veel tijd in het uitzoeken en bijhouden van vangstgegevens zitten? Gebruik je Google Maps in je voorbereidingen?

Jelle: Ik gebruik vooral Google Earth in plaats van Google Maps. Bij dat programma kun je de data heen en weer schuiven en dan zie je beelden van 10 jaar geleden. Het kan zijn dat er in die tijd veel veranderd is. Zo kun je ineens  een ondiepte vinden die er toen nog niet was. Door de verschillende weersomstandigheden bij Google Earth zie je veel meer details op al die foto’s. Dan zie je ineens een plateau liggen wat via Google Maps niet te zien was!

Google Earth wordt maximaal gebruikt in de voorbereiding.

Dit komt dan weer van pas bij het maken van tekeningen van het water. Ik bewaar alle foto’s per water en ik blijf het ook altijd wel bij houden. Zodra in Nederland een vis boven de 23 kg komt, bewaar ik hem met de locatie en dan blijf ik deze vis volgen. Zo heb ik altijd een back-up water als ik een keer niet weet wat mijn nieuwe target wordt.

Alle informatie wordt nauwkeurig ingetekend. Een goede voorbereiding is dan ook essentieel in zijn visserij.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook