ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Ik blank heel graag – Davey Gans

Favoriet Favoriet

Blanken is iets waar karpervissers over het algemeen geen fan van zijn. Je gaat immers naar de waterkant om een vis te vangen. Maar zit er misschien méér in een blank? Voor Davey Gans wel, veel meer zelfs! In dit artikel vertelt hij er over op zijn eigen, unieke manier..!


Davey aan het woord: Tijdens het vissen… Een beetje niks zeggen. Rondhangen. Stapvoets scharrelen. Een beetje genieten. Een beetje blanken. Verscholen in, voor, achter en op het riet. Dobberend. Niets zeggend en starend. In mijn bootje op het bladstille water. Denkend. Nooit meer piekerend. Een natte broek en illegaal.

“Een beetje blanken, een beetje genieten…”

Ganzen schreeuwen hun verschrikkelijke toon. Ze blaten bijna. Ik weet het niet. Ik hoor het wel te weten. De waterkant. Alles is vochtig en de brolly is klein. Mijn stretcher ligt te lekker. Gedachten staan op nul. Vangsten staan op nul. Dan toch lekker!

Vangsten staan op nul. Dan toch lekker.

Het maakt mij eerlijk gezegd niet meer zoveel uit gap. Echt waar niet. Om mij heen zie ik men hun slag slaan en monster sessies draaien. Althans. Niet direct om mij heen. Niet in een straal van 10 kilometer, dat zou raar zijn. Want als ik op hetzelfde water zou zitten, waar ik dus niet zit, zou ik dezelfde monster sessie(s) ervaren. Alleen niet dezelfde voldoening.

Deze visser heeft geen vangsten nodig om te kunnen genieten aan de waterkant.

Andere vissers

Ik wil gewoon rust. Ik haat andere vissers. Ze moeten allemaal oprotten…

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook