1000+ PREMIUM UPDATES STAAN VOOR JE KLAAR! KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

In je blote lul… Herwin Kwint over fetisjistische karpervissers en meer!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Het kan!

“Wat?” zullen jullie wellicht denken?

Nou, het kan! Afkicken… Afkicken van het karpervissen en er vervolgens met een andere bril naar kijken. Na een ‘carrière’ van ruim 25 jaar in ‘onze’ tak van de visserij zei Herwin Kwint het karpervissen een goede 7 jaar terug vaarwel. Dit om zich onder te dompelen in de andere sportvissen die er rondzwemmen in de Europese water.

“Tegenwoordig doe ik nét wat anders…”

Dat hij niet meer op karpers vist wil natuurlijk niet zeggen dat hij niet af en toe een blik werpt op het karperwereldje. En daar kwam dit leuke schrijfsel uit voort 😉


Karpervissen. Vroeger, toen de kraaien nog door de ribben scheten, was het een hobby die louter was weggelegd voor geheimzinnige mannen met een lading eelt op hun geduld. Karpervissen fase één noem ik het. In geheel groene kledij genoten de karpervissers zichtbaar van de scheefgroeiende rugwervels dankzij hun krakkemikkige Pakaseat. Zuivere fetisjisten en aan de kantinetafel beter bekend als randdebielen. Zou je destijds voorspellen dat deze buitenaardse hobby, zonder enige vorm van betekenis, een vlucht zou nemen… dan werd je opgenomen bij GGZ afdeling Langdurige Zorg.

Fase 1. Glas, ijzer en eelt op je geduld.

Karpervissen werd cool maar vooral als stoer ervaren.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook