ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Instant op de Randmeren – Wiervissen met Henk & Melwin

Favoriet Favoriet
Instant op de Randmeren – Wiervissen met Henk & Melwin

Na lange tijd geen video’s te hebben gemaakt slaan Henk en Melwin het roer om: er wordt een nieuwe camera en een drone aangeschaft en de eerste video staat zelfs al online! Deze video is opgenomen op de Randmeren, waar de mannen een gaaf avontuur beleven. Check ‘m hieronder!


Henk Kleine van The Right Bankstuff aan het woord: Een keitoffe sessie op de Randmeren! Lekker weer, volop motivatie en gezelligheid tot de max! In dit artikel neem ik jullie mee naar een gave sessie op de randmeren waar we één nachtje pakken en instant succes willen behalen. Het was een geweldig avontuur met een fantastische herinnering!

De voldoening wanneer je hier een vis vangt is enorm!

De start op de Randmeren

Al tijden wilde we dit gaan doen. Samen op pad en aan de gang op dit gigantische water! Afstand mag de pret niet drukken en wekenlang kijk ik uit om dit avontuur aan te gaan. Eindelijk is het dan zo ver. Op het moment van aankomst zie je zover je zicht rijkt enkel water, natuur en windmolens.

Eindelijk is het zo ver, tijd om te gaan vissen!

Het is werkelijk prachtig en vervelen kun je hier niet. Met de stretcher onder een heldere sterrenhemel kom je amper aan slapen toe! Als je dan besluit te gaan slapen en enkel frisse lucht (en hier en daar een vliegje) inhaleert, is dit het moment dat je realiseert waarom dit je passie is. Het samenzijn in de natuur/buitenlucht, het hebben van dezelfde mindset, het jachtinstinct wat naar boven komt en de zorgelijke manier waarmee de vis behandeld wordt. Heerlijk!

Eerst maar eens waarnemen en spotten!

Observeren

De eerste stap was zoeken naar een speld in een hooiberg. Op zoek naar harde stukken en het in kaart brengen van de bodemstructuur.
Gezamenlijk liepen we potentiële stekken af (het genieten was al begonnen). Na onze waarnemingsronde was de keuze gemaakt: dit ging hem worden! Hengels uitlopen, voeren en blijven waarnemen. Dat was ons plan. Af en toe gaf moedernatuur een kleine hint… Hier moesten we dan ook maar op inspelen. Het zoeken en kiezen van de juiste stekken is eigenlijk de belangrijkste zet. Locatie is altijd veelzeggend, want als je op een plek vist waar geen vis zwemt of als er niet geaasd wordt ga je ze ook niet vangen!

Een prachtige vis die later op de mat zou belanden!

De prachtige maan maakt plaats voor een helder blauwe hemel. De sterren verdwenen en de felle zon kwam op. Een warme dag was begonnen! De wekker gaat, het is tijd om te gaan spotten…. “Oh wacht, Henk!” Het was de beste wekker ooit: een volle run! Onderweg trok ik mijn waadpak aan en het was tijd voor een heerlijk gevecht.

Het was de beste wekker ooit, een volle run!

Benieuwd hoe Henk en Melwin dit water hebben aangepakt? Dat en meer zie je in de video!

Het roer om slaan

We zijn weer terug, na een lange tijd geen video’s maken heb ik besloten het roer volledig om te slaan. Een nieuwe camera, een nieuwe drone en een nieuwe passie! In zoveel mogelijk video’s ga ik jullie meenemen in mijn visserij en mijn avontuur aan de waterkant. Gepaard met tips en tricks, het genieten van onze hobby en het maken van ondersteunende video’s. Zelfs mijn eigen leermomenten, zoals het opnieuw leren genieten van onze passie, komen in de video voorbij. Misschien zijn we teveel bezig met social media, vergeten we hierdoor onze passie en is het in woorden eigenlijk niet te beschrijven wat deze hobby met ons doet.

Geniet van de onderstaande video!

Henk Kleine


Hou het YouTube-kanaal in de gaten voor nog meer video’s!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl