Word KWO member

Het inzetten van een onderwatercamera – Ronald Nijhoff – Deel 2

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Een onderwatercamera… Wel of geen meerwaarde voor ons karpervissers? Ronald Nijhoff vindt van wel en in zijn vorige artikel op de Community vertelde hij al over 4 grote voordelen die hij aan een onderwatercamera ervaart. In dit laatste deel van zijn tweeluik gaat hij wat dieper in op het technische gedeelte, dus lees snel verder!


Onderwatercamera’s

Steeds meer vissers, duikers, vakantiegangers en andere mensen bezitten tegenwoordig een onderwatercamera of zogenoemde ‘actiecamera’. Een fantastisch apparaatje, dat ook voor ons vissers erg leuk kan zijn. Niet alleen om opnames te maken van een dril of van het terugzetten van een karper, maar ook om je stek te filmen! Als je de cam gaat gebruiken voor laatstgenoemd doeleinde, dan zal je zien dat een onderwatercamera je een compleet andere kijk op je visserij kan geven.

Er zijn verschillende onderwatercamera’s: waterdichte camera’s en camera’s met een waterdichte behuizing.

De camera’s zijn te onderscheiden in twee categorieën, namelijk: waterdichte camera’s en camera’s met een waterdichte behuizing. Mijn voorkeur gaat uit naar camera’s met een onderwaterbehuizing, omdat deze makkelijk op verschillende plekken te bevestigen zijn. Ook worden er bijna altijd diverse accessoires meegeleverd, die het mogelijk maken om de camera bijvoorbeeld op een schepnetsteel te bevestigen. Je kunt deze camera’s dus ook gebruiken om toffe actieopnames te maken en niet alleen voor het filmen onder het wateroppervlak.

Met een beetje creativiteit kun je enorm leuke beelden maken met een onderwatercamera.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook