ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Jobs & Stage @ KWO

Carp Media B.V. (het bedrijf achter KWO) is gevestigd in Utrecht (vlakbij station Maarssen) en biedt karper ‘cracks’ regelmatig mogelijkheden tot het lopen van stage of zelfs een parttime job. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf waarbij de focus ligt op online activiteiten.

KWO-frontpage

De hoofdactiviteit van Carp Media BV is de website Karperwereld.nl

Zowel media, social media, e-mail marketing, content productie als e- en subscription commerce zijn aan de orde van de dag in ons bedrijf. De werksfeer is informeel en werktijden zijn flexibel. Wel gaan we keihard, we verwachten van onze medewerkers dat ze altijd willen uitblinken, net dat stapje harder zetten om beter te zijn dan de rest, creatief zijn en doorzettingsvermogen hebben. Kortom; eigenschappen die je ook moet hebben als je een succesvol karpervisser wil zijn.

Ook op social media is er binnen het bedrijf KWO genoeg te leren 🙂

Wij bieden karpervissers een uitdagende job of stageplek, marktconforme voorwaarden, flexibele werktijden en leuke extraatjes zoals vistripjes, beurzen, inkoopvoordelen en bedrijfsbezoekjes!

Openstaande vacatures

Op dit moment hebben wij helaas geen openstaande vacatures. Neemt niet weg dat je altijd een open sollicitatie kan sturen, wij zijn zeker geïnteresseerd in wat je te bieden hebt. Stuur je motivatiebrief met foto en CV (incl. Karper CV) naar Jos Benders via jos@karperwereld.nl. We nemen binnen 14 dagen contact met je op.

Stage lopen @ KWO

Het is ook mogelijk om stage te lopen bij KWO. Wij hebben inmiddels al MBO stages mogen begeleiden en zijn een erkend leerbedrijf door het SBB voor het MBO. Vanuit de Sportvis Academie opleiding is het mogelijk om bij ons stage te lopen. Daarnaast hebben wij ook HBO stages mogen begeleiden. Denk hierbij aan richtingen als Small Business & Management, Media Management en eventueel Journalistiek. Ook staan we open om op WO-niveau stages te begeleiden. We bieden een veilige werkplek, deskundige begeleiding (WO-afgestudeerd) en uitdagende projecten. Ook kan er op afstand gewerkt worden (mocht je van ver moeten komen). Als je in aanmerking wilt komen om stage te lopen bij KWO schrijf dan een motivatie brief met daarbij je CV en (karper CV) en stuur dit naar jos@karperwereld.nl. In de brief willen wij graag lezen waarom je bij KWO stage wil lopen, welke opdrachten je voor je stage moet uitvoeren, welke periode de stage loopt en wat jij denkt te kunnen bieden aan KWO.

Joey van der Hart genoot zijn stage bij Carp Media BV in het najaar van 2015.

Joey van der Hart genoot zijn stage bij Carp Media BV in het najaar van 2015.

Meer vragen over stage lopen bij KWO, neem contact op met Jos Benders via jos@karperwereld.nl!