1000+ PREMIUM UPDATES STAAN VOOR JE KLAAR! KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

Kanaalsucces in België – Life On The Road #2 – Gaz Fareham

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

In Life On The Road #1 konden we lezen hoe het voorjaar voor de Britse visser Gaz Fareham is verlopen. In de tweede blog van deze die-hard visser check je hoe Gaz de hete zomer is doorgekomen en vertelt hij over een geslaagde sessie op een klein Belgisch kanaal.


Weersperikelen

Gaz vertelt: Ik zit hier voor het raam naar buiten te kijken terwijl de regen in heel Engeland gestaag naar beneden valt. Het is hondenweer en Kerstmis is alweer in aantocht. Voor ik iets over mijn herfsttrips naar Frankrijk vertel, wil ik jullie eerst meenemen naar de zomer. Daar zou ik ook nu wel willen zijn, zongebakken en in een korte broek. Eerst had ik plannen om weer ver Frankrijk in te trekken, maar met de extreme hittegolven in juni en juli zag ik mijzelf al als een hagedisje op de stenen in de zon zitten. Dat leek me toch niet zo’n prettig idee…

In de UK houden we van schaduw!

Wij in de UK houden van schaduw, ik in ieder geval! In plaats van het risico op een zonnesteek en dood door uitdroging op te lopen besloten we noordelijker te blijven. We kozen ervoor weer terug te gaan naar een klein kanaal waar we in mei een paar oude en donkere vissen wisten te vangen.

Oude en donkere vissen met karakter, er zouden er nog veel volgen deze trip!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook