ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Kanaalvissen: op pad met ‘vakman’ Pim Hendriks

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 25 MIN

Het aantal keer dat Mark Hofman op kanalen heeft gevist is op één hand te tellen. Markt vertelt: “Dit type water heeft mij persoonlijk nooit echt getrokken. De vele boten, stroming en de vaak grote ‘visloze’ stukken… het leek me gewoon veel ‘gedoe’! Begrijp het niet verkeerd, want ik vind het super bruut om andere vissers mega bakken van de kanalen en rivieren te zien vangen. Wat mij betreft zijn dit dan ook één van de moeilijkste type wateren om te kraken.”

Het toeval wilde dat er dit jaar een ‘hardcore’ kanaalvisser op het KWO kantoor stage kwam lopen. De Limburgse Pim Hendriks bestookte Mark maar liefst 6 maanden met de mooiste verhalen over het bevissen van kanalen en rivieren. Tsja, jullie snappen dat het er dan toch eens van moest komen! Hoog tijd dus om eens met hem op pad te gaan en deze vakman het hemd van het lijf te vragen over de kanaalvisserij.

Bekijk hieronder de video die Mark maakte toen hij met Pim op pad was. Tijdens deze sessie heeft Mark een hoop geleerd en we hopen dat jullie er net zoveel van op kunnen steken. Onderwerpen als stekkeuze, aas en rigs komen aan bod in deze video. Daarnaast publiceren we komende woensdag en zaterdag nog twee artikelen waarin je overzichtelijk de verschillende tips kunt nalezen! Veel kijkplezier.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook