Kanaalvisserij, betaalwater in Belgie en Franse bakken in de nieuwe DVD van FOX

Favoriet Favoriet
Kanaalvisserij, betaalwater in Belgie en Franse bakken in de nieuwe DVD van FOX

Eén van de leukste DVD’s die jaarlijks verschijnen zijn toch wel de ‘In Session With Fox’ DVD’s. Kort geleden is alweer de vijfde editie van deze DVD verschenen, bestaande uit drie verschillende delen. Kijk, geniet én leer van de fanatieke Fox mannen die hun slag slaan in Nederland, België en Frankrijk!


Deel 1 – Kanaal karpers met Roelof Schut

In het eerste deel van de nieuwste Fox DVD volgen we de niemand minder dan Roelof Schut in zijn zoektocht naar kanaal karpers. Het vissen op een kanaal kan behoorlijk tricky zijn, maar met de technieken en tactieken die Roelof deelt zou het iedereen moeten lukken! Geniet van maar liefst 30 minuten volop actie en uitleg van één van Nederlands meest sympathieke karpervissers!

Roelof Schut is een ervaren karpervisser die zijn kennis op een leuke manier weet over te dragen!

Met behulp van een aantal slimme technieken…

…weet Roelof vaak meerdere vissen te vangen!


Deel 2 – Mark en Stefan in België

Vriendschap, karpervissen en vakantie. Die drie dingen staan in het tweede deel van de DVD centraal! Mark Noorman en Stefan Dhondt zijn te vinden op Kanaalke 1 in België, om daar een driedaagse sessie te vissen. Uiteraard kun je ook in deze DVD weer volop tips en tricks verwachten. Enjoy!

Zowel Mark…

…als Stefan weten de vissen te verleiden!

Succesvolle socials staan altijd garant voor smaakvolle video’s!


Deel 3 – Franse giganten met Chris de Clercq

Het derde en misschien wel meest spectaculaire deel gaat over Chris de Clercq in Frankrijk. Volgens de Fox mannen was dit “een trip om nooit te vergeten, een beleving die moeilijk is te evenaren!” Chris neemt ons mee naar het Franse land voor een unieke visserij op een prachtig water, vol met verborgen raadsels. Zoals jullie in de header al konden zien hoefde Chris niet met lege handen naar huis. Geniet van de onderstaande foto’s en van de video!

Het vissen op grote open wateren is niet bepaald gemakkelijk!

Het open water levert na zonsondergang deze brute plaat op!

De visserij was niet eenvoudig…

…maar het resultaat geeft daarom extra voldoening!

Deze vis doet de titel ‘Franse giganten’ eer aan!


Wil je meer weten over de producten die in de video’s gebruikt worden? Check dan de website van Fox en vergeet ook niet om de Facebookpagina te liken om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl